U trendu

Zatekla manijaka u svojoj štali: Ago, što to radiš mojoj kravi?!

Policija u tešanjskom selu Mekiš, tačnije u zaseoku Roše istražuje slučaj koji je šokirao mesto i okolinu. Bračni par Spahić tvrdi da su u štali zatekli komšiju Agu B. kako siluje njihovu kravu. Istraga je trenutno u toku, prenose mediji u regionu.

Videla sam da je kravi dignut rep, Ago se popeo na kantu, a pantalone su mu bile spuštene. Šokirala sam se, skoro sam pala i rekla sam mu: „Ago, što to radiš mojoj kravi?“

On mrtav hladan, samo se spustio s kante i otišao, ispričala je za Dnevni avaz Halima Spahić koja tvrdi da je njen komšija  Ago B. u noći sa srede na četvrtak oko 2 sata i 20 minuta silovao kravu.

Kako su supružnici Spahić ispričali policiji, tu noć probudio ih je lavež pasa. Izašli su na balkon i u štali čuli škripanje plastične kante. Ušli su i kako navode, tamo zatekli Agu B. da opšti s kravom. Odmah su pozvali policiju i veterinare.

– Pregledom krave u prisustvu policije primetili smo neobičan stav životinje što se tiče držanja repa, kod koje je bila prisutna bol prilikom pregleda i blago nabubrenje u vaginalnom delu – rekao je veterinar Alen Karadžehenemović iz Tešnja.

Osumnjičenog Agu B. branila je njegova sestra rekavši da su ih supružnici Spahić nakon tog incidenta kamenovali i svašta im govorili. Spahići to negiraju.

Agin prijatelj Edin Telalović rekao je da je Ago trenutno u zatvoru. Halima i Izet Spahić pozvali su policiju, tužilaštvo i vlasti Tešnja da Agu smeste u bolnicu ili zatvor.

Kako su naveli, kravu će prodati, a na prozor štale postaviće metalne rešetke. Više detalja znaće se nakon policijske istrage, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.