U trendu

Blokada u Beogradu: Policija traga za napadačem sa Ade Huje

U jutrošnjoj pucnjavi na Adi Huji u kojoj je u glavu upucan jedan mladić, ranjena je i jedna devojka koja se nalazila u kolima sa njim.

Kako prenose domaći mediji, nešto pre 16 sati sa povredom grudnog koša ona je javila u Urgentni  centar. Ispostavilo se da ima povrede od metka i da ju je upucao isti muškarac koji je u glavu pogodio nesrećnog mladića. Istragom je utvrđeno je da je u pucnjavi na Adi Huji uz mladića kome se u Urgentnom centru bore za život, povređena i devojka koja je bila sa njim u kolima. Nju je, prema tim navodima, napadač oteo i nekoliko sati kasnije izbacio iz automobila u blizini Ade Ciganlije.

Od ranih popodnevnih časova u Beogradu policija je pokrenula akciju „Vihor“, pa se na svim izlazima iz grada nalaze patrole i pripadnici organa reda sa dugim cevima koji kontrolišu sumnjive automobile.

Nadležni organi, naime, imaju informacije da osumnjičeni nije napustio Beograd, pa se zbog toga na izlazima, ali i na nekoliko punktova po gradu, vrše pretresi vozila.

Najveća gužva stvorena je na autoputu Beograd – Niš, kod naplatne stanice „Vrčin“, gde se na izlazu iz Beograda formirala kolona duga dva-tri kilometra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.