U trendu

Đorđević: Naša deca su nam važna u kojoj god državi da žive

MOSKVA – Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević je, tokom dvodnevne posete Moskvi, podelio 160 paketića srpskoj deci u ambasadi Srbije u Rusiji, zajedno sa ambasadorom Slavenkom Terzićem.

Đorđević je nakon uručivanja novogodišnjih darova istakao da briga o srpskoj deci ne poznaje teritorijalne granice, piše u saopštenju Ministarstva za rad.

„Juče smo u Beogradu darovali paketiće mališanima iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd. Na moje veliko zadovoljstvo, danas imam priliku da prisustvujem novogodišnjoj proslavi u Moskvi. Nama su važna naša deca gde god da ona žive. Ovi mališani su bili dobri tokom cele godine i zaslužili su da im Deda Mraz pokloni paketić“, rekao je Đorđević.

Kako je istakao, važno je da brinemo o deci, pazimo na njih i poklanjamo im ljubav.

Ambasador Srbije u Moskvi Slavenko Terzić čestitao je najmlađima predstojeće praznike.

„Već šest godina, koliko sam u Moskvi, darujemo srpskoj deci paketiće. Danas ih je ovde više od 160. Naša, sada već tradicionalna, okupljanja pred praznike su uvek vesela, puna osmeha i ljubavi. Veliko mi je zadovoljstvo što je danas na manifestaciji ‘Jelka kod ambasadora’ sa nama i ministar Đorđević, koji se posebno obradovao i uživao u druženju sa najmađima“, rekao je ambasador, dodaje se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.