U trendu

Gradonačelnik Beograda ugostio članove hora Aleksandrov

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić danas je sa članovima hora „Aleksandrov“ obišao kulu i šetalište „Beograda na vodi“.

Kako je preneo Beoinfo, Radojičić je zahvalio članovima hora na sinoćnjem koncertu ispred Hrama Svetog Save.

„Fasciniran sam prijateljstvom i bliskim odnosom koja postoji izmedju ruskog i našeg naroda. Dragoceni su trenuci provedeni sa ovim umetnicima. Drago mi je i da im se svideo ‘Beograd na vodi’, kako ono što je već uradjeno tako i ideje koje su u planu“, kazao je Radojičić.

Umetnički direktor hora „Aleksandrov“ Genadij Sačenjuk kazao je da sa Srbima ima bratski odnos, kao i da im je uvek čast da nastupe u Srbiji.

„Velika radost nam je bila juče kada smo videli koliko je ljudi došlo da nas čuje, zbog čega smo nastupili sa izuzetnim entuzijazmom. Drago mi je da se odnosi dve zemlje ojačavaju i verujem da nas čeka vedra zajednička budućnost“, rekao je Sačenjuk.

Zahvalio je gradonačelniku na toplom prijemu u Beogradu i na tome što im je pružena prilika da vide kako se grad razvija, ali i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, s kojim se tradicionalno susreću prilikom dolaska u Srbiju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.