U trendu

Iz parka na Ušću uklonjeno 130 nepropisno parkiranih automobila

Komunalna policija u Beogradu napisala je tokom noći više od 160 prekršajnih kazni za parkiranje nesavesnim vozačima, a Parking servis uklonio je oko 130 nepropisno parkiranih vozila, prenela je danas televizija N1.

Vozila su uklonjena sa šetališta i zelenih površina na Ušću i ispred Muzeja savremene umetnosti.

Vršilac dužnosti načelnika Komunalne policije Beograda Ivan Divac kazao je da se tokom leta u priobalnom delu grada poveća broj nepropisno parkiranih automobila.

„Veliki je broj onih koji redovno zanemaruju pravila lepog ponašanja koristeći park na Ušću kao parking. Na redu je da ovi uporni i bahati pojedinci budu kažnjeni na adekvatan način, odnošenjem vozila i izdavanjem kazni na licu mesta u vidu prekršajnih naloga“, izjavio je Divac.

Direktor JKP „Parking servis“ Beograd Andrija Čupković je rekao da veruje da će velike akcije uklanjanja nepropisno prakiranih vozila uticati na promenu svesti gradjana.

„Dok god bude bilo bahato parkiranih vozila, dizalice ‘Parking servisa’ će neumorno pomagati nadležnim organima u njihovom uklanjanju. Vratićemo parkove deci, zelene oaze šetačima“, rekao je Čupković.

(Beta)

3 komentara
  1. Raca

    A što ne uklanjaju nepropisno parkirane džipove ispred kafića u centru grada !

  2. Raca

    A što ne uklanjaju nepropisno parkirane džipove ispred kafića u centru grada ?

  3. Balkan

    Nadam se da nece preskociti ni jedan tako parkiran automobil.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike