U trendu

Javni poziv za izdavanje poljoprivrednog zemljišta u zakup

BEOGRAD – Sekretarijat za privredu grada Beograda objavio je javni poziv za prikupljanje pisanih ponuda za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji Grada Beograda.

Kako je navedeno na sajtu grada Beograda, reč je o zemljištu na području 14 gradskih opština – Barajeva, Voždovca, Grocke, Zvezdare, Zemuna, Lazarevca, Mladenovca, Novog Beograda, Obrenovca, Palilule, Rakovice, Sopota, Surčina i Čukarice.

O terminima za obilazak zemljišta koje se daje u zakup i na korišćenje zainteresovani ponuđači se mogu informisati na sajtu grada Beograda (www.beograd.rs) ili u prostorijama gradskog Sekretarijata za privredu u ulici Kraljice Marije broj 1, na 17. spratu, od 9 do 14 sati.

Pravo na učešće imaju pravna i fizička lica koja ispune tražene uslove, a rok za podnošenje prijava je 18. januar, do 15 sati.

Kako se navodi, blagovremenim će se smatrati sve prijave dostavljene u pisarnicu Gradske uprave grada Beograda i prijave predate preporucenom poštom do navedenog roka, dok se neblagovremene i nepotpune prijave neće razmatrati.

Javno nadmetanje održaće se u zgradi Gradske uprave grada Beograda, na Trgu Nikole Pašića broj 6.

Dan i satnica javnog nadmetanja za sve opštine pojedinačno može se videti na sajtu grada Beograda.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.