U trendu

Naslovna strana za ponedeljak, 19. mart 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 19. mart, najviše pišu o ponovnom izboru Vladimira Putina za predsednika Rusije, o merama Vlade za podsticaj nataliteta i o drugim društveno-političkim temama.

ALO – „Putin ruski car“, o četvrtom mandatu Vladimira Putina na mestu predsednika Rusije. Pod naslovom „Srbija neće biti satelit ni Rusije, ni Nato“, intervju sa ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom. „Ortak Velje Ilića izrešetan u Amsterdamu“, o ubistvo kontroverznog biznismena iz Vranja, koje se dogodilo u Holandiji.

BLIC – Pod naslovom „Ministri traže da premijerka ispita aferu Udovičić“ list piše o tome da treba da se utvrdi kako je „140 miliona dinara prebačeno na račun fantomske firme“. O merama Vlade za podsticaj nataliteta u tekstu „Četvrt veka izumiremo, možemo li to preokrenuti“. „Jutka sutra u policiji“, list piše da će policija saslušati predsednika opštine Brus zbog seksualnog uznemiravanja.

VEČERNJE NOVOSTI – „Velika pobeda Putina“, o ponovnom izboru Vladimira Puta za predsednika Rusije. „Srpske firme traže zaštitu UN od Hrvatske“, list navodi da se „preduzeća iz Srbije kojima je Zagreb oteo imovinu žale na odluku suda u Strazburu“. „Vodili decu u džihad, a sad mole za pomoć“, list piše o tome kako su gradjani Srbije završili u logoru u Siriji.

DANAS – „Vučić ponizio žene“, piše list povodom osuda izjave predsednika Srbije da „lekar trudnici pre abortusa treba da pokaže ultrazvuk i pusti joj da čuje otkucaje srca“. „SAD neće dati novi predlog za Kosovo“, za list govori američki politikolog Gregori Rejmond povodom posete zvaničnika SAD Vesa Mičela Beogradu i Prištini. „Ilir Bitići danas u Tužilaštvu za ratne zločine“, brat trojice ubijene braće Bitići u Beogradu razgovara sa državnim organima.

INFORMER – „Samo beba Srbiju spasava“, o novim merama populacione politike. „Gokčeta ubila narko-mafija“, o tome da je kontroverzni biznismen iz Vranja Goran Tasić ubijen u Amsterdamu.

KURIR – „Veljin pajtos ubijen zbog droge“, o ubistvu kontroverznog biznismena Gorana Tasića Gokčeta u Holandiji. „Putin će da vlada do 2024“, o ponovnom izboru Putina za predsednika Rusije.

POLITIKA – „Era Vladimira Putina produžena još šest godina“, o pobedi Vladimira Putina na predsedničkim izborima u Rusiji. List piše o tome ko će biti odbornici u novom sazivu Skupštine grada Beograda pod naslovom „Poznate ličnosti na pragu beogradske skupštine“.

SRPSKI TELEGRAF – „Poslednja Putinova opomena“, list piše da postoje trzavice Rusije i SAD oko formiranja Vojske Kosova. „Milion beba za 10 godina“, ministar Zoran Djordjević kaže da će nove mere populacione politike „doneti“ 32.000 beba više na godišnjem nivou. „Ubijen Veljin krimos“, o ubistvu Gorana Tasića Gokčeta u Amsterdamu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar