U trendu

Naslovne strane za nedelju, 13. januar 2019. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama za nedelju, 13. januar najviše pišu o najavi vrha države o pooštravanju kaznene politike i predstojećoj godišnjici ubistva lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

ALO  –  Pod naslovom „Deca iz Srbije spasena iz smetova“ o akciji bugarske Gorske službe spasavanja u kojoj je iz smetova u blizini zimskog centra Bansko, izvučeno petoro dece iz Srbije.

BLIC  –  List je naslovnu stranu posvetio odluci o pooštravanju kazni za najteža krivična dela – „Doživotni zatvor za ubice dece“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Doživotna robija za ubice dece“, o poštravanju kazni za ubice i dilere. „Neizlečive bolesti će uskoro biti iskorenjene“, kaže za list šef katedre patologije u Moskvi Sergej Boljević.

KURIR  –  „Lekari izvadili tumor od osam kilograma“, o uspešnoj intervenciji hirurga u Aleksincu.

POLITIKA  –  „Doživotna robija za ubice dece“, list piše da je država objavila „rat kriminalu“. List istražuje „Ko je ubio Olivera Ivanovića“, a objavljuje i intervjue sa premijerom Makedonije Zoranom Zaevim pod naslovom „Vodimo državu ka EU i NATO“, sa gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem „U ovoj godini dvostruko veći budžet za zdravstvo“ i scenaristom Sinišom Pavićem „Preživeli smo rat, ali nismo mir“.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike