U trendu

Naslovne strane za nedelju, 13. septembra 2020. godine

Dnevne novine u izdanjima od nedelje 13. septembra 2020. na naslovnim stranama pišu o promociji najmladjih oficira Vojske Srbije, donose istraživanje o govoru mržnje, intervju sa ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem.

ALO – List prenosi reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića s promocije najmladjih oficira Vojske Srbije „Čuvaćemo neutralnost, ali ne samo na papiru“.

BLIC – Istraživanje o govoru mržnje list najavljuje naslovom „Dosta“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Odgovornost velika, a naš ponos još veći“, sa promocije najmladjih oficira Vojske Srbije, kojoj je prisustvovao i vrhovni komandant Aleksandar Vučić. Tekst o muzeju Banjičkog logora „Stratište našeg naroda krijemo od sebe i drugih“.

KURIR – Košarkaš Žarko Paspalj u intervjuu za ovaj list kaže „Bog me je kaznio, svaki put kad uzmem loptu u ruke završim u bolnici“. List najavljuje i moguće novo zatvaranje škola „Ako nam se ponovi jul, učenici će opet ostati kod kuće“.

POLITIKA – Sa promocije najmladjih oficira Vojske Srbije „Imamo jaku vojsku“. Razgovor sa ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem „Izvozili smo hranu i u najtežim trenucima pandemije“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.