U trendu

Pedofilija i zlostavljanje pod velom – humanitarne misije (video)

„Nedavne vesti o Francuzu Gujonu koji pod okriljem humanitarne misije, odn. mesije, ko zna šta radi deci na Kosmetu i Metohiji, navodi me da postavim pitanje o navodnim humanitarcima koji dolaze u Srbiju i druge delove sveta pod okriljem humanitarnih misija.

Devedesetih godina imali smo ekspanziju humanitarnih misija po Bosni , Kosovu i doneli su sve osim – mira.

Doveli su stotine i stotine nesrećnih devojaka iz Rumunije, Ukrajine i Moldavije kao belo roblje da zadovoljavaju upravo te humanitarce.

U isto vreme u Rumuniju i Bugarsku slivale su se reke Zapadnih pedofila kada je obavljena priča o sirotištima, isto pod okriljem humanitarnih organizacija – zlostavljali su decu. Kada su rumunske i bugarske vlasti počele javno da govore o tome, pokupili su se i otišli u drug krajeve.

Gde su danas ?

Na Kosovu ?

Koliko znamo o Francuzima koji donose humanitarnu pomoć srpskoj deci , koji ih vode na more i provode sa njima aktivnosti bez nadzora roditelja.

https://www.youtube.com/watch?v=UxfQ3iQXqw8

Srbija mi deluje kao neka trećerazredna Šir Lanka u kojoj je nedavno uhapšen još jedan Francuz, jedan od mnogih koji su isto pod okriljem da pomažu deci – decu zlostavljali.

I ovaj uštirkani Frnacuz koji ovih dana puni naslovne strane o tome kako je on Bog bez kojeg bi srpska deca i Srbi na Kosovu umrli od gladi – on je čist primer stručnog profil pedofila i prevaranta. Njegov izgled naivka, humanitarca – da li je uopšte neko imao psihologiju u školi, na faksu?

Oni upravo igraju na kartu bogate Evrope koja zapravo nije bogata nego je prepuna duševnih bogalja i veoma siromašna, ali tu je kapitalistička propaganda koja radi za njih.

https://www.youtube.com/watch?v=GXQloXI0NGc

Trećerazredne države, izgleda i Srbija spada u njih, puštaju raznorzne belosvetske vucibatine da dolaze i motaju se oko dece jer imaju u svojoj glavi usađen san o divnom o bogatom Zapadu.

Kada smo kod humanitaraca, poslednji slučaj je Britanac, isto humanitarac, koji je snimao porno filmove sa decom od 6 meseci u Maleziji. (Komunistkinja)

Napišite i Vi šta mislite o ovoj temi na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.