najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Popodne se očekuje intenzivniji saobraćaj u Srbiji

Na putevima u Srbiji zbog kraja radne nedelje očekuje se danas veći broj vozila u prvim popodnevnim satima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Intenzivniji saobraćaj posebno se očekuje na Ibarskoj magistrali, na putevima koji vode ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, kao i na naplatnim rampama Bubanj Potok, Stara Pazova, Sirig i Nais.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije, zadržavanja na prelazima Gostun i Špiljani, na izlazu iz zemlje su izmedju 30 i 60 minuta, dok je na ulazu u Srbiju na prelazima Batrovci i Horgoš saobraćaj pojačan, ali za sada bez čekanja.

Do 1. oktobra zbog potrebe izgradnje robne kuće Ikea biće izmenjen režimu saobraćaja na delu puta od naplatne rampe Bubanj Potok do izlaza Tranšped, u pravcu ka Nišu. Za vreme radova biće zatvorena vozna i zaustavna traka u pravcu ka Nišu u dužini od 500 do 1.500 metara.

Do kraja meseca će zbog radova kod naplatne rampe Vrčin na auto-putu E-75 biti zatvorene za saobraćaj zaustavne trake u oba smera.

Zbog obezbedjenja radova na izgradnji auto-puta E-80 izmenjen je režima saobraćaja na deonici Prosek-Bancarevo, na delu obilaznice oko Niša ka Pirotu, u zoni Malčanske petlje, u smeru Niš-Pirot. Za vreme izvodjenja radova, saobraćaj iz desne kolovozne trake, smera Niš-Pirot će biti preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku smera Pirot-Niš.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike