U trendu

Predstava i koncert u okviru „Voždovačkih letnjih večeri“

BEOGRAD – U okviru manifestacije „Voždovačke letnje večeri“ večeras je u Voždovačkom centru „Šumice“ održana predstava za najmlađe „Kapetan Džon Piplfoks“, ali i koncert na kome su se izvodile pesme grupe „Bijelo dugme“.

U predstavi su igrali glumci Teatra 13, a u sutrašnjem programu učestvovaće naš poznati dečiji glumac Predrag Vuković Peđolino koji će, sa početkom u 19 sati, izvesti „Peđolino šou“ tokom kojeg će pevati, igrati i izvoditi mališane na scenu.

„To se već pročulo kao dobra žurka na kojoj deca ne sede već igraju, skaču i pevaju sa mnom, čak su i roditelji počeli da skaču i pevaju što mi je jako drago“, rekao je Vuković, koji je i pomoćnik direktora Voždovačkog centra „Šumice“.

Nakon „Peđolino šoua“, sa početkom u 21 sat, nastupiće trio „Android & Tilted boys“.

Vuković je rekao da je ovo već četvrti vikend kako traje manifestacija „Voždovačke letnje večeri“ koja će biti završena u nedelju, 11. avgusta.

Tada će, naveo je, tradicionalno već treću godinu biti održan koncert Beti Đorđević, dok će dan pre toga, u subotu, svoje veče će imati Bora Čorba.

„Očekujemo da taj završni vikend protekne baš dobro i da svi koji dođu uživaju. Voždovac je opština koja ima više od 170.000 stanovnika i mi, kao ustanova kulture i sporta, osećamo obavezu da stalno organizujemo programe, ne samo leti već i zimi“, rekao je Vuković.

Naveo je da na programe ne dolaze samo Voždovčani, već i sugrađani iz drugih delova Beograda i dodao da će, ukoliko bude interesovanja, manifestacija biti produžena.

Nakon predstave „Kapetan Džon Piplfoks“ muzičar Željko Savić, koji je jedno vreme sarađivao sa „Bijelim dugmetom“, izveo je program „Uspavanka za Bijelo dugme“ tokom kojeg je svirao i pevao pesme te grupe.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.