najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

SNS obeležila stranačku slavu

Srpska napredna stranka (SNS) obeležila je danas u Beogradu stranačku slavu Svetu Petku, u prisustvu velikog broja zvanica.

Nakon liturgije i sečenja slavskog kolača u sedištu SNS-a, funkcioner stranke i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević poželeo je članovima stranke da budu “još borbeniji za Srbiju”, kako bi opravdali poverenje gradjana.

“Kao prava porodica stojimo ovde ujedinjeni i uporni da Srbija bude bolja i snažnija jer to zaslužuju njeni gradjani. Ne bojimo se mi ni kriminalaca ni tajkuna alavih na njihov novac i borićemo se za našu Srbiju”, rekao je Vučević.

Na slavi su bili stranački funkcioneri Nikola Selaković, Maja Gojković, Jorgovanka Tabaković, Jadranka Joksimović, Igor Mirović, Zlatibor Lončar, Branislav Nedimović, kao i koalicioni partneri, predsednici Pokreta socijalista i Nove Srbije, Aleksandar Vulin i Velimir Ilić.

Obeležavanju slave SNS prisustvovali su i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, član rukovodstva Srpskog pokreta obnove Aleksandar Jugović i brojne sruge zvanice.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike