U trendu

UNS: Neprihvatljivo ometanje novinara RTV Kraljevo

Udruženje novinara Srbije (UNS) saopštilo je danas da smatra neprihvatljivim ometanje rada novinara i medijskih radnika Radio-televizije Kraljevo blokiranjem ulaza na protestu „Jedan od pet miliona“.
U saopštenju se navodi da su se prema informacijama UNS-a gradjani sinoć na protestu zaustavili ispred zgrade u kojoj se osim televizije Kraljevo nalaze i redakcije nedeljnika „Ibarske novosti“ i Radio Kraljeva i trakama zatvorili ulaz zaposlenima.
„UNS ističe da svako ima pravo da bude nezadovoljan radom novinara, ali da niko nema pravo na uznemiravanje i pritisak na slobodu medija“, piše u saopštenju.

Protesti protiv vlasti „Jedan od pet miliona“ održavaju se u više od 60 gradova u Srbiji, prošle subote, 9. marta u Beogradu blokiran je ulaz u zgradu Radio-televizije Srbije, a najavljeno je da će demonstranti to učiniti i večeras na protestu.

(Beta)

1 komentar
  1. Anonimni

    PREDLAŽEM REFERENDUM U SRBIJI PO REDOSLEDU : ——————————————– >>>>>>>>>>>>>>> : 1. UREĐENJE SLIVA MORAVE = STOGODIŠNJI PROJEKAT SRBIJE ; 2.. PLOVNA VEZA MORAVA-VARDAR -SOLUN , KAO I 3. ZAVRŠETAK PLOVNO -MELIORACIONOG KANALSKOG SISTEMA DUNAV -TISA , … PARALELNO BI BIO UREĐEN DRUMSKI I ŽELEZNIČKI PRAVAC SEVER -JUG !!! ###### POTPUNO JE NEOPRAVDANO BEOGRAD -BAR PO SADAŠNJIJ TRASI …………………KRC, ZVRC, TANDARA BROČ, džontra ROMALE

Napišite komentar