“Beskorisni” premijer stavljen na prodaju na Ibeju

Foto: Wikipedia/Robert. D. Ward

Anonimni korisnik Ibeja stavio je pakistanskog premijera Navaza Šarifa na prodaju, izražavajući nezadovoljstvo premijerom nakon objavljivanja Panamskih papira, a ponude su porasle na više od 90.000 dolara.

“Beskorisni pakistanski premijer Navaz Šarif na prodaju”, naveo je korisnik na sajtu poplarnog sajta za kupovinu preko interneta, opisujući Šarifa kao “novog sa defektima”.

“Nije u radnom stanju. Nije nikada radio. Imao je manjkavosti i bio kvaran od rođenja. Takva je čitava serija ovog proizvoda, i njegova porodica je genetski manjkava i korumpirana, uzmite je i oslobodite nas ove bolesti”, stoji dalje uz oglas, prenosi AFP.

U oglasu, koji se munjevito proširio internetom uz Šarifa se na poklon nudi i njegov brat Šabaz, guverner provincije Pendžab.

Šaraf je izložen nezadovoljstvu javnosti od objavljivanja Panamskih papira koji njegovu porodicu povezuju sa nizom ofšor kompanija.

On je ranije ovog meseca najavio formiranje komisije koja će istražiti navode iz papira advokatske firme Mosak Fonseka iz Paname po kojima su neki od najmoćinjih ljudi sveta skrivali imovinu u ofšor kompanijama.

U Panamskim papirima pomenuto je svo troje Šarifove dece a fajlovi su pokazali da imaju nekretninu u Londonu preko jedne ofšor kompanije kojom upravlja Mosak Fonseka.

(Tanjug)

Ostavite komentar