U trendu

Serijski ubica je okovao u lance i 2 meseca silovao, a onda se dogodilo ovo (video)

„Gotov je, napokon“, pomislila je 30-godišnja Kala Braun, Amerikanka koja je poslednja 2 meseca života provela zaključana i okovana u lance u jednom napuštenom kontejneru u Južnoj Karolini.

Policija je nakon višenedeljnih provera dojava uspela da uđe u trag Todu Kolepu (46) koji ne samo da se iživljavao nad Braunovom već se ispostavilo da je reč o serijskom ubici kojeg je FBI tražio poslednjih 13 godina.

https://www.youtube.com/watch?v=Er_sKiW0HTo

Tokom desetominutne operacije, nakon što je otvorila ulaz, policija je pažljivo prišla i pronašla Braunovu kako sedi na podu s lancem oko vrata pričvršćenim za zid. Pitali su je za dečka Čarlija Karvera s kojim je nestala.

„Upucao ga je. Tod Kolep upucao ga je tri puta u prsa, zamotao ga u plavu vreću, stavio ga na traktor, odvezao i više ga nikad nisam videla. Mene je ovde zavezao. Čarlija više nisam videla. Tod mi je rekao da je mrtav i zakopan. Rekao mi je i da je tamo nekoliko tela zakopano“, ispričala je Kala Braun policajcima.

Kolep je u poslednjih 13 godina usmrtio sedmoro ljudi. Policija ga je privela za otmicu, a kasnije je priznao svih sedam ubistava, kao i silovanje Kale Braun.

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.