U trendu

Stravičan zločin: Majka i ćerka kablom udavile trudnicu i izvadile bebu (foto)

Clarisa Figuroa (46) i njena ćerka Dezire (24) optužene su za ubistvo 19-godišnje Marlen Očoa-Lopez. Sumnja se da su je namamile preko oglasa za poklanjanje kolica i dečje odeće, a kada je stigla na dogovoreno mesto kako bi preuzela bebi opremu, brutalno su je ubile i izvadile bebu iz njene utrobe.

Telo nesrećne devojke pronašli su u jednom stanu u Čikagu. Policija sumnja da je Klarisa planirača da bebu odgaja kao svoju. Piotr Bobak (49), Klarisin dečko, takođe je uhapšen, a vlasti ga sumnjiče za prikrivanje ubistva.

Očoa-Lopez je bila u devetom mesecu trudnoće kad je njena porodica prijavila nestanak. Poslednji put viđena je 23. aprila dok je odlazila iz škole. Trebalo je da ode po trogodišnjeg sina u vrtić, ali tamo nikada nije stigla.

Klarisa je tinejdžerku namamila preko Fejsbuka, a ona i ćerka su Marlenu zadavile najverovatnije kablom. Istog dana kada je devojka nestala, Klarisa je pozvala hitnu pomoć i rekla da se porodila kod kuće, ali da je došlo do komplikacija.

DNK je kasnije pokazao da je majka deteta Marlen Očoa-Lopez. Dete se nalazi u bolnici u teškom stanju, piše NBCNews.

– Verujemo da je trudnica ubijena i da joj je beba nasilno izvađena iz stomaka – rekao je u četvrtak predstavnik za medije čikaške policije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.