U trendu

Užas: Majka zadavila bebu jer je deda seksualno zlostavljao unučicu?

Majka (37) iz Austrije je navodno doživela nervni slom jer je deda napao unuku (4), a sumnjala je da je zlostavljao i osmomesečnu bebu. U bolnici je bebu zadavila pa je sebi prerezala vene, prenose mediji u regionu.

Majka (37) je u bolnici ubila svog osmomesečnog sina. Žena i sin su bili smešteni u bolnici u Beču. Bebu je zadavila jastukom. OE24 piše da je ženin svekar, poslanik u penziji i bivši portparol nekadašnjeg ministra spoljnih poslova Alojza Moka, koji sada sa ženom vodi hotel.

Svekar je navodno tokom božićnih praznika seksualno zlostavljao svoju unuku (4). Majka je nakon toga navodno doživela nervni slom pa su ona i deca završili u bolnici u Beču gde su ih lečiti. Tu su trebali da dobiju i pomoć psihologa.

U međuvremenu beba se razbolela i dobila temperaturu. Majka koja radi kao stjuardesa je pala u depresiju ili se čak bojala da je deda zlostavljao i unuka. Bebu je ugušila, a navodno je pokušala da ubije i kćer (4), ali nije uspela.

Nakon toga je sebi prerezala vene. Lekari su ju spasili zadnji čas. Trenutno se nalazi na psihijatriji. Vlasti o slučaju ne daju nikakve informacije, a svekar je preko advokata Rudolfa Mayera poručio da nije kriv iako ga je, kako OE24 doznaje, unuka direktno optužila. I majci i bivšem diplomati u ovom trenutku prete visoke kazne zatvora, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.