U trendu

Zatvorili i izgladnjivali decu: mališani jeli boju sa zidova da prežive (video)

Dve izgladnele devojčice od četiri i pet godina i dečaka starog šest godina policija je u decembru pronašla u teškom stanju, zaključane u jednoj od soba kuće u Harisburgu u Pensilvaniji.

The couple pleaded guilty to starving their children and keeping them imprisoned in an unheated bedroom. They will spend at least 10 years in state prison.

Gepostet von PennLive.com am Donnerstag, 15. Februar 2018

Izgladnela deca su sa zidova kuće strave noktićima strugala boju sa zidova i jela je kako bi preživela jer su im njihovi roditelji uskraćivali hranu i tako ih doveli na rub smrti, piše lokalni list PennLive, a prenosi 24sata.hr.

Stravičan slučaj zanemarivanja troje usvojene dece lokalna policija otkrila je u decembru  2017. godine, nakon anonimne dojave.

Govoreći o detaljima ovog stravičnog slučaja, tužilaštvo je reklo da je dvoje dece bilo na ivici smrti kada su ih pronašli. Svo troje dece sada je u hraniteljskim porodicama.

Džošua i Brandi Vejant priznali su krivicu po optužbama za nasilje, zaveru, protivpravno zatvaranje i ugrožavanje zdravlja i dobrobiti dece. Suđenje je u toku, a presuda bi trebalo da bude doneta u maju. Preti im do 10 godina zatvora.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.