U trendu

Ludilo: Hrvatska časna sestra ZAPALILA Instagram (video)

Hrvatska časna sestra Dijana članica je Družine Milosrdnih sestara Svetog Krsta, a doživotni zavet je položila 2016. godine u rodnoj Župi. Ona je poznata po svom pevačkom talentu.

Poslednji javni nastup završila je pesmom i rečima: „Ako želiš da širiš ljubav svaki dan, uđi u samostan“. Trenutak opuštanja i veselja na svom je Fejsbuk profilu objavila književnica i rediteljka Petra Radin sa kojom se časna Didi, kako je zove od milja, druži već godinama.

„Molim da napišete da su to reči Marina Periša i da je to pesma koja je već pre dve godine izvedena na koncertu duhovne muzike ‘Progledaj srcem’ za Laudato televiziju i da će ove godine biti koncert u Areni 11. maja“, napisala je Dijana.

Njena prijateljica Petra objasnila je da njih dve već dugo objavljuju motivacione poruke na njenom Fejsbuk profilu.

„Časna Didi i ja smo prijateljice. Već četiri godine otkad sam je upoznala družimo se i najviše pričamo o duhovnosti, a uvek se zabavljamo. Snimamo motivacione filmiće jer želimo ljudima da približimo veru. Taj konkretan filmić oko kojeg su se svi zainteresovali snimile smo nedavno kad je došla kod mene na ručak i druženje. Zajedno smo odlučile da objavimo taj video, jer smo htele da raspoložimo ljude“ – rekla  je Petra.

https://www.facebook.com/petra.radin/videos/2653187598030429/?t=0

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar