U trendu

ABBA ponovo na okupu?

Švedska pop grupa ABBA ponovno se okuplja pa će više od 30 godina od poslednjeg javnog nastupa ostvariti „novo digitalno iskustvo“ u 2018. godini, objavljeno je u sredu uveče.

Članovi grupe Agneta Faltskog, Bjorn Ulveus, Beni Andersson i Ani-Frid Lingstad radiće sa Sajmonom Fulerom, kreatorom „Američkog idola“.

„Istražujemo novi tehnološki svet, sa virtualnom stvarnošću i umetničkom inteligencijom što će nam omogućiti da stvorimo nove oblike zabave i zadovoljstva koje pre nismo mogli ni da zamislimo“, rekao je Fuler.

U 30 godina karijere Fuler je bio menadžer pevačicama Eni Lenoks, The Spice Girls i Ejmi Vajnhaus, engleskom fudbaleru Dejvidu Bekamu, teniseru Endiju Mareju, vozaču Luisu Hamiltonu i triju pobednika „Američkog idola“: Keli Klarkson, Keri Andervud i Dejvid Kuk.

Grupa ABBA, čiji su hitovi iz 70-ih i ranih 80-ih kao što su „Waterloo“, „Dancing Queen“ i „Take A Chance On Me“ planetarno popularni, razišla se 1982. godine.

„Naši fanovi širom sveta stalno nas pozivaju da se ponovo okupimo i nadamo se da će stvaranje nove ABBA-e za njih biti jednako uzbudljivo kao za mene!“, rekla je Lingstad.

Pojedinosti o njihovom ponovnom okupljanju biće objavljene naredne godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.