U trendu

„Ateist rep“ 5. marta u Beogradu

Uvek s radošću saopštavam vesti koje se tiču ovog benda. Nekako su se poklopile najlepše godine mog života s početkom rada ove novosadske grupe. Još od tada ih s pažnjom pratim i trudim se da ne preskočim nijedan njihov koncert, jer je svaki priča za sebe. Siguran sam da će i ovoga puta biti isti ishod, a to je lud i nezaboravan provod. No, idemo redom.
Jasno vam je da je tema današnje priče popularni domaći pank sastav "Ateist rep" (Atheist Rap). Poslednji u nizu sjajnih poteza grupe i mi smo predstavili u našoj rubrici. U pitanju su besplatno skidanje i distribucija njihovog najnovijeg studijskog albuma, pod nazivom "Priče matorih pokvarenjaka". Verujem da ste iskoristili pruženu priliku, a ako niste, još uvek imate tu mogućnost na zvaničnom sajtu benda. Na istom mestu možete premijerno pogledati (a zaista nisam siguran na kom biste drugom mestu to mogli da uradite) i najnoviji spot za pesmu "Njanjava", upravo s poslednjeg ostvarenja. Spot je sasvim običan, ali je fino urađen a pesma je odlična.
E, sad, došlo je vreme da se promoviše ovaj album. Posle hiljadu i više koncerata, otvara se novo poglavlje. Počinje turneja pod logičnim nazivom "Turneja matorih pokvarenjaka". Posle februarskih nastupa u Osijeku i Bosanskoj Gradiški, sledi za nas ono najvažnije. A to je promocija u Beogradu. Ponovo jedno neobično mesto, a to je brod "Povetarac". Karte su već u prodaji a cena je simboličnih 400 "dindži", dok će cena, ako ih još bude ostalo, na dan koncerta biti celih 500 dinara. Neuobičajena su i mesta na kojima ih možete nabaviti u pretprodaji (to saznajte opet na zvaničnom sajtu), a možete ih rezervisati na određene brojeve telefona. Sve u svemu, još jedna lepa prilika za intimno druženje s bendom.
Nakon Beograda, bend je 19. marta u Skoplju, 20. marta u Leskovcu, a za 26. mart zakazana je još jedna velika žurka na domaćem terenu, i to u novosadskom SKC-u. Interesantan je i naziv ovog hepeninga, a to je "Pokretna i nepokretna imovina LIVE". Turneja se u aprilu i maju nastavlja u regionu koncertima u Rijeci, Kopru, Puli, Metliki i Splitu, u okviru "xSTatic" festivala.
E pa, srećno vam bilo, "matori pokvarenjaci", i vidimo se uskoro!
Više informacija

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.