U trendu

Ćerka pevačice Šer promenila pol

Kada sam prvi put pročitao ovu vest, prvo sam se zapitao da li je uopšte za našu rubriku. A onda sam pomislio: "Zaboga, tiče se jedne od najpopularnijih pevačica već decenijama unazad!" I to je bilo to. Sad je prenosim vama.
U pitanju je popularna američka pevačica Šer (Cher). Doduše, ne ona direktno, ali duboko je povezana s dotičnom osobom. Jednostavno ne mogu biti bliže. Naime, govorimo o njenoj ćerki… Ili ne? Razumećete moju zbunjenost kada vam objasnim o čemu se radi.
Svi znamo mnogo toga o Šer. Sa svoje 63 godine izgleda bar upola mlađa, nećemo ulaziti u detalje čijom sve zaslugom. Pored toga što peva, ona je još i tekstopisac, glumica, reditelj i muzički producent. Dobitnica je Oskara za sporednu žensku ulogu, Gremija, Emi nagrade, tri Zlatna globusa i specijalne "People’s Choice" nagrade za svoj rad u muzici, na filmu i televiziji. Svoju karijeru počela je već sa 17 godina i postala jako popularna s duetom sa Sonijem i pesmom "I Got You Babe".
Jedini je ženski izvođač koji je dospeo među prvih deset na Bilbordovoj listi 100 u svakoj od prethodne četiri decenije. Njen najpoznatiji singl – "Believe", bio je najprodavaniji 1999. godine, a prodat je u sjajnih deset miliona kopija širom sveta. U karijeri koja traje preko 40 godina prodala je preko sto miliona albuma, postavši prava pop ikona. Prošle godine se nakon trogodišnje pauze vratila na binu izvodeći šou "Cher at the Colosseum" u Las Vegasu, koji i danas traje. Za svoj povratak i ugovorenih 200 nastupa dobila je 60 miliona dolara.
Uspesi od kojih se vrti u glavi. Ipak, jednu nagradu koju je najviše želela u životu, nažalost, neće dobiti. Iz veze sa Sonijem Bonom (Sonny Bono) pre 40 godina dobila je ćerku Čeziti. Kako je Čeziti rasla, pokazivala je da nije ista kao ostale devojke. Bila je dugogodišnji politički i socijalni aktivista. Pre 11 godina, priznala je da je lezbijka. Ali to nije sve. Posle duge borbe sa samom sobom, shvatila je da joj to nije dovoljno. Epilog toga je činjenica da odnedavno više ne postoji Čeziti, već samo Čez. Naime, ćerka popularne Šer promenila je pol i postala muško. Čez Bono je nedavno gostovao(la) u popularnom šou-programu "Dobro jutro, Ameriko" i dubljim glasom nego ranije objasnio celu priču. Pored same operacije promene pola, uklonjene su mu grudi, a uzima i hormonsku terapiju od koje je glas dublji a raste mu i brada. Čez tvrdi da se celog života osećao kao muškarac i da je uradio pravu stvar, donevši najbolju i najvažniju životnu odluku.
S druge strane, njegova majka je silno razočarana. Šer je izjavila da je oduvek maštala o tome da će se njena ćerka udati i osnovati porodicu, jer je jako želela unučiće. Ali, život je nepredvidiv, a svaki dalji komentar autora je suvišan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar