Ejmi Vajnhaus se najzad razvela

Je li ovo najzad kraj problemima velike ali problematične Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse)? Ko prati našu rubriku, zna da je arhiva prepuna tekstova o ovoj divi. Nažalost, koliko god svi oni veličaju njen glas i pevanje, gotovo uvek je povod za pisanje bio drugi, mnogo strašniji. Dosadašnji život Ejmi Vajnhaus bio je prepun skandala, problema s drogom, alkoholom, tučama, hapšenjima… Čak smo se zabrinuli i za njen život. Poslednje u nizu je bilo pisanje s kraja maja, o velikom fijasku koji je doživela na svom prvom ovogodišnjem nastupu. Naime, na džez festivalu u Sent Lusiji, Ejmi skoro da nije mogla da stoji na nogama, niti da se seti reči pesama. Sve je završeno posle samo nekoliko pesama, uz salvu zvižduka i negodovanja prisutnih. Tužno.
Veliki broj skandala koji su joj se dešavali povezivani su upravo s njenim mužem – Blejkom Filderom (Blake Fielder-Civil). Zato i želimo da verujemo da su oni prošlost jer je nedavno, moramo reći na sreću, ovaj brak najzad okončan. Nakon nešto više od šest nedelja suđenja, brak je raskinut pred sudom u Londonu. Detalji samog razvoda se ne navode, ali mislim da je to u ovom trenutku i najmanje bitno.
Inače, par se venčao 2007. u Majamiju, da bi nedugo posle toga Blejk bio uhapšen i poslat u zatvor. Ljudi bliski ovoj pevačici tvrde da ga ona nikad nije prebolela i da je zbog toga imala samo probleme. Iako je poslednjih nekoliko meseci provela na Karibima, odmarajući se i planirajući da tamo kupi zemljište i sagradi sopstveni studio, Ejmi ipak nije uspela da pobegne svojim porocima. Nagađalo se da se ponovo zaljubila, spominjao se i njen telohranitelj, čak su i viđeni zajedno na plaži u sasvim opuštenoj atmosferi. Ali, eto, ona nije uspela da posle poduže pauze odradi svoj nastup kako valja i kako njen renome nalaže.
Nova muka Ejmi Vajnhaus moglo bi da bude još jedno suđenje, koje ovih dana počinje u Londonu. Naime, ona je optužena za napad na jednog svog obožavaoca. Ono što svi istinski fanovi ove, pre svega sjajne pevačice, sada žele je da sve ovo ostane iza i da ovaj razvod donese mir za Ejmi, kako bi se ona posvetila radu na toliko željenom i očekivanom novom albumu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.