I Merilin Menson oboleo od svinjskog gripa

Evo nove nevolje za kontroverznog rokera Merilina Mensona (Marilyn Manson). S obzirom na to da je u prošlosti uglavnom sam pravio probleme sebi ali i drugima, ovoga puta možemo reći da nije do njega. Što bi se reklo, viša sila. Naime, ovom pre svega sjajnom muzičaru nedavno je dijagnostikovan novi virus H1N1, u narodu poznatiji kao svinjski grip. Doktori tvrde da je stvar pod kontrolom, da je bolest na vreme otkrivena i da, što je najvažnije, život nije ugrožen.
Menson je u svom stilu na ličnom "MySpace Celebrity" blogu dao zanimljivu izjavu, koju ja ne smem ni da vam prepričam. Mislim da bi tu bilo više tačkica koje skrivaju slova negoli samih slova. U njoj se spominju svinje, kao i devojke s kojima je pevač spavao, a završava se u prilično optimističkom duhu, rečima: "Nažalost, ja ću preživeti." Ukoliko vas ipak to zanima, celu vest možete pročitati u originalu.
Mi smo ranije najavili novi album ovog rokera člankom "Uskoro novi album i spot Merilina Mensona". Album "The High End of Low" izašao je u maju ove godine i, naravno, ponovo u isto vreme i oduševio publiku i izazvao skandal. Konkretno, reč je o pesmi "Pretty As A Swastika" (Swastika – kukasti krst), koja je cenzurisana u samom naslovu. Menson je bio šokiran zbog toga, što možete proveriti u članku "Merilin Menson šokiran zbog cenzure svog albuma". Ne znamo koliko ga je zaista iznenadila i uplašila ova nova muka koja ga je snašla, ali očigledno da to postaje sve veći problem celog čovečanstva.
Inače, Menson nije jedina slavna ličnost koja je obolela od ove opasne bolesti. Nedavno smo pisali o članovima benda "Kasabian", koje je zadesila ista nevolja nakon gostovanja u Meksiku. I glumac Rupert Grint (Rupert Grint) zaradio je svinjski grip. On je glumio Rona Vizlija u serijalu o čuvenom čarobnjaku Hariju Poteru. Čovek se toliko uplašio nakon što se razboleo, da je mislio da će umreti od toga. Kasnije je ipak uveravao javnost da je bez razloga strahovao i da je u pitanju samo običan grip. Nadamo se da nećemo imati prilike da se uverimo u to, mada ova bolest svakim danom uzima sve više maha.
Iz naše arhive

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike