najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Indeksi i prijatelji 21. marta u Sava Centru

Koncert “Indexi i prijatelji” biće održan 21. marta u Sava Centru, najavili su organizatori.

Inicijator projekta i producent koncerata Tomislav Kašljević ponovno okuplja muzičare, nekadašnje članove grupe “Indexi”, nastavljajući koncertnu tradiciju koja traje i obnavlja se iz godine u godinu još od 2007, uz uvek rasprodane dvorane i bezvremenske pesme koje obožavaju sve generacije publike.

“Ovo je još jedan koncert posvećen legendama! Od samog početka, okupljamo se da ovim koncertima odamo počast velikoj grupi, a uvek smo u mislima s preminulim članovima ”Indexa” Davorinom Popovićem, Bodom Kovačevićem, Đorđem Kisićem, Đorđem Novkovićem i Encom Lesićem, izjavio je Kašljević.

On je rekao da mu je čast što je CD, koji je snimljen na jednom od proteklih koncerata “Indexi i prijatelji”, nagrađen Porinom, najvećom hrvatskom muzičkom nagradom.

U Sava Centru će ponovo svirati nekadašnji članovi “Indexa” – Fadil Redžić, (bas gitara), Ranko Rihtman, Neno Jurin i Kornelije Kovač (klavijature), Peco Petej i Miroslav Šaranović (bubnjevi) i Muris Varajić (solo gitara).

Pesme “Da sam ja netko”, “Sanjam”, “Bacila je sve niz rijeku”, “Sve ove godine”, “Svijet u kojem živim”, “U jednim plavim očima”, “Plima” pevaće Željko Bebek, Dado Topić, Masimo Savić, Hari Mata Hari, Halid Bešlić, Goran Karan, Aleksandra Kovač, Boris Novković, Saša Lošić, Aki Rahimovski, Branko Đurić Đuro, Amel Ćurić.

Nostalgično i emotivno muzičko putovanje uz autentični zvuk “Indexa”, uz muziciranje nekadašnjih članova “Indexa”, te veliko muzičko i kulturno nasleđe jedne od najznačnijih grupa naših prostora koja je osnovana u Sarajevu davne 1962, svaki koncert u okviru projekta “Indexi i prijatelji”, čini izuzetnim muzičkim doživljajem za koji se uvek traži karta više, ističu organizatori.

Ulaznice su u prodaji po cenama od 1.800, 2.100, 2.400 i 2.700 dinara.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike