U trendu

Leona Luis ipak želi da pozira gola za PETA

Sećate se nedavnog članka u kome smo objavili da je prelepa britanska pevačica Leona Luis (Leona Lewis) odbila čuveni časopis "Plejboj" i bezobrazno visoku ponudu od milion funti da se slika gola? Tada se nagađalo da su razlozi to što je ona stidljiva, ili pak nezadovoljna svojim telom. E, sve ovo sada pada u vodu. Plus, dobili smo još jedan dokaz da se ne može sve kupiti novcem.
O čemu se radi? Ovih dana pojavila se vest da će se Leona ipak skinuti i pozirati naga zarad kampanje za zaštitu životinja koju vodi organizacija PETA. I to potpuno besplatno! Pobednica trećeg serijala šou-programa "The X Factor" iz 2006. godine poziraće na njihovim "džambo" plakatima, kao i na bilbordima. Luisova je izjavila za londonski "Daily Mirror":
"Uradiću to. Skinuću se gola ako kampanja bude urađena s ukusom. Uradila bih to bilo gde u svetu kako bih pomogla da se zaštite prava životinja".
Luisova pomalo ide i u krajnost kada su ove stvari u pitanju. Naime, poznato je odranije da je ona vegetarijanka. Ali, to nije sve. Leona svoju kampanju protiv svih koji jedu meso želi da dovede gotovo do ekstremizma, zalažući se za to da svako ko makar pogleda hamburger u Mekdonaldsu zaslužuje da bude surovo kažnjen. Uvrnuto, zar ne? Zanimljiv je bio i nedavni zahtev organizatorima Brit Awards-a da obezbede isključivo vegetarijanski jelovnik.
Inače, ova diva kreće na svoju prvu veliku svetsku turneju, koja počinje 10. maja (ponedeljak). Tada simbolično kreće i njena kampanja "Meat Free Mondays", u koju pokušava da uvuče i čuvenog Sajmona Kauela (Simon Cowell). Do sada su joj se već pridružili Pol Makartni (Paul McCartney), njegova ćerka Stela, zatim poznati model Kejt Mos (Kate Moss), frontmen grupe "Coldplay" – Kris Martin (Chris Martin), i njegova žena Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow), kao i verenik pevačice Keti Peri (Katy Perry), Rasel Brend (Russell Brand). Keti je odbijena zato što mnogo voli piletinu.
U senci ove kampanje je pomenuta turneja koja je inspirisana filmom "Avatar", za koji je opet jednu numeru otpevala Leona. Radi se o pesmi "I See You". Na samoj sceni će biti puno plesača, koji će izvoditi mešavinu savremenog baleta i uličnog plesa, a Leona neće nositi izazovnu odeću po kojoj je bila poznata.
Za "Avatar" i za životinje! Napred, Leona!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)