Madonin album „Hard Candy“ izlazi u aprilu

Kraljica popa nedavno je potvrdila da će se njen novi album pod nazivom „Hard Candy“ naći u prodaji 28. aprila. To će biti Madonin (Madonna) jedanaesti studijski album. On stiže nakon planetarno uspešnog „Confessions on a Dance Floor“, koji je debitovao 2005. godine. Prvi singl s ovog albuma – „4 minutes to Save the World“, biće digitalno dostupan već 25. marta, dok je njegov zvanični izlazak zakazan za 21. april.
Na novom albumu Madona je sarađivala s nekim od najpopularnijih autora današnjice: Džastinom Timberlejkom (Justin Timberlake), Timbalandom (Timbaland), Nejtom Hilsom (Nate „Danja“ Hills) i Farelom Vilijamsom (Pharrell Williams) iz grupe „The Neptunes“. Ime albuma „Hard Candy“ pevačica je obrazložila činjenicom da je htela da u dve reči opiše kako ona doživljava svoj novi album; ona smatra da naslov idealno opisuje njegovu snagu i ljupkost. Omot albuma verno prati naslov, jer na slici Madona nosi visoke crne čizme, rvački pojas i trenažne trake oko ruku, dok se u pozadini naziru nežne ružičaste latice.
Nedavno je potvrđeno da će singl „4 Minutes“ publika moći da čuje i u novom rimejku filma „Get Smart“. Video spot za ovaj singl uskoro će početi da se snima, a potvrđeno je i da će se kao Madonini gosti u njemu pojaviti Timbaland i Džastin Timberlejk. Madonin naredni singl s albuma će biti „Candy Store“.
Za one koji možda ne znaju: Madona je 10. marta uvrštena i u „Rokenrol hol slavnih“ („Rock and Roll Hall of Fame“) i na taj način dobila priznanje za 20 godina uspešne muzičke karijere, od kojih je većinu provela na samom vrhu popularnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.