U trendu

Nikol Šerzinger i Luis Hamilton definitivno raskinuli

"E, sad je gotovo stvarno!", da preformulišemo malo čuvenu Borinu rečenicu iz legendarnog filma "Ko to tamo peva". Ko se nameračio da osvoji srce prelepe gospođice Nikol Šerzinger (Nicole Scherzinger), trebalo bi da zna da je sada pravo vreme za to. Nek pakuje kofere i pravac Amerika.
Naime, prelepa Nikol nedavno je okončala svoju dvogodišnju vezu s vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom (Lewis Hamilton). Na taj način stavljena je tačka na višemesečne spekulacije o tome da li su u ljubavi ili ne. Mi smo ovo poglavlje otvorili člankom iz oktobra prošle godine, navodima nekih tabloida da Nikol želi da ostavi svog dečka zbog toga što ona želi porodicu, ali on tu priču vešto izbegava. Iako izgleda kao milion dolara, zanosna pevačica je već dobrano zagazila u četvrtu deceniju života i prirodno je da se javlja želja za osnivanjem porodice. S druge strane, kod muškaraca je ta priča nešto drugačija, a u ovom slučaju stoji i to da je Hamilton čak šest godina mlađi od nje. Mada je meni neshvatljivo da ne želi da se oženi takvom devojkom, s tom količinom novca i slave, verovatno je logično što još uvek nije odlučio da se skrasi.
Zbog svega toga, ovakav kraj bio je, čini se, neminovan. Par se nedavno oglasio i zajedničkom zvaničnom izjavom da je veza završena jer nisu mogli da je usklade sa svojim poslovnim obavezama. Izjavu je medijima preneo njihov portparol.
"Nikol Šerzinger i Luis Hamilton potvrdili su da su rešili da krenu različitim putevima, svako na svoju stranu. Oni žele da se u potpunosti posvete svojim karijerama i ostaće bliski prijatelji".
Ostaće prijatelji, zar to nije divno? Obožavam ova zvanična saopštenja. Šatro, nisu mogli da usklade vezu sa svojim poslovnim obavezama. Pa ko onda može ako ne mogu oni, s toliko novca i moći? Ma, ovaj mali navikao da "tera kera" po tuđem dvorištu i neće da se ženi. A ona prava dama pa neće više to da trpi. I kraj. Podsećamo, britanski vozač i 31-godišnja američka zvezda upoznali su se i zbližili novembra 2007. na dodeli evropskih MTV nagrada u Minhenu. A sad, svako na svoju stranu, pa "ajmo, Jovo, nanovo"…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.