U trendu

Odložen izlazak novog albuma Bijons

Sledi malo razočarenje za fanove popularne R’n’B pevačice Bijons (Beyonce). Naime, iako je bilo najavljeno da će novi album ove pevačice izaći 18. novembra, to se gotovo sigurno neće desiti tada, već nešto kasnije. Bivša pevačica "Destiny’s Child" je pre neki dan, tačnije 1. oktobra, posetila svoju izdavačku kuću "Sony BMG Music" kako bi ih obavestila o odlaganju završetka albuma, zbog toga što ima izvesne probleme.
Izvor blizak pevačici izjavio je za "New York Daily News" magazin:
"Album neće biti gotov do 18. novembra. Ali, ona je profesionalac i učiniće sve da se to desi što pre."
Najverovatniji problem koji je doveo do odlaganja je angažovanje zanosne Bijons u čak dva filma ove godine – "Cadillac Records" i "Obsessed", kao i snimanje dueta s Džastinom Timberlejkom (Justin Timberlake). Kako tvrdi isti izvor, pesma je snimljena, ali ni jedno ni drugo nisu baš oduševljeni kako sve to zvuči, te su rešili da celu stvar ponove dok ne budu stoprocentno zadovoljni. Pitam se samo da li Džej Zi ima nešto protiv. Da podsetimo, Bijons i Džej Zi su se venčali 4. aprila ove godine uprkos povećoj razlici u godinama i tome što je žuta štampa često povezivala popularnog repera s mlađanom Rijanom. A možda ona samo hoće da mu tako vrati milo za drago. Ipak, posao je posao.
Oglasio se i direktor izdavačke kuće "Sony BMG Music", Rob Stringer, koji je izrazio nadu da će se album ipak pojaviti nešto kasnije, ali u ovoj godini. On je napomenuo da Bijons ima ogroman broj veoma talentovanih i ambicioznih ljudi koji trenutno rade s njom i koji će uložiti maksimalne napore da se stvar okonča u najbržem mogućem roku. Njegovo optimističko predviđanje je da CD izlazi 20. novembra, a naše interesovanje podgrejao je izjavom da su prva dva singla s ovog ostvarenja zapravo najbolja u dosadašnjoj karijeri popularne dive.
Ako je verovati Robu, ali i ostalim kritičarima i ljudima koji su imali prilike da čuju nešto od snimljenog materijala, novi album, koji je u velikoj meri već završen, biće velik i veoma zapažen. Stoga sam siguran da će fanovi imati strpljenja i razumevanja za neplanirane probleme koji su se desili. A materijal će, bez sumnje, uprkos svim mukama uskoro izaći. Strpljen, spasen.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.