Rasprodate sve karte za festival „Download“

Uz dužno poštovanje za Njegovo veličanstvo Egzit, mi danas ponovo govorimo o, nećemo reći većem, već isto tako velikom festivalu. "Download" festival je ove godine veći nego ikad. Mi smo ga nedavno spominjali s toliko zavisti u članku "Faith No More na festivalu Download". Pored toga, prvi put će biti postavljene četiri bine, na kojima će se za vikend, od 12. do 14. juna, predstaviti, verovali ili ne, više od sto bendova! Impozantan broj. Mesto događanja je, naravno, čuveni Donington park.
Organizatori ove manifestacije su pre nekoliko dana zvanično obavestili javnost da su sva mesta u kampu popunjena. Svi paketi karata koji idu uz prevoz su rasprodati. Ostalo je još nešto malo kompleta koji idu uz hotelski smeštaj. Sigurni smo da će i ono malo pojedinačnih karata, kao i kompleta što je ostalo planuti dok ovaj članak dođe na red. A kako i ne bi? Pogledajte samo neka od imena gostiju: pored nikad prežaljenih Fejta, tu su još i "Korn", "Limp Bizkit", "Slipknot", Merilin Menson, "Pendulum", "Def Leppard", "Whitesnake", "ZZ Top", "Motley Crue", "The Prodigy", Kris Kornel, "Trivium", "Therapy?"… I kako onda da se ne rasprodaju sve karte? U suštini, nema prevelike razlike u odnosu na plej-listu Egzita. Ne bih da budem dosadan, ali taj jezičak na vagi je upravo grupa "Faith No More". Pa mogli ste onda i njih, što oni da budu bolji od nas?
Zanimljiva je i akcija koja je pokrenuta na jednoj od novih bina – "Red Bull Bedroom Jam". Naime, svi bendovi ili muzičari koji to žele, mogu poslati svoj video snimak na adresu Red Bull Bedroom Jam, čak i iz spavaće sobe, i on će, ako je zanimljiv, biti emitovan u nedelju na pomenutoj bini. Prenos će ići uživo, tako da će svet moći da vidi hiljadu novih rokera preko video bima. Organizatori navode da nije bitan kvalitet snimka, dovoljan je i najobičniji mobilni telefon s prosečnom kamerom. Pobednik ovog zanimljivog takmičenja imaće priliku da se te večeri pojavi uživo pred publikom. A ja sad odoh da snimim sebe. Možda baš moj spot pobedi. Jedino tako ću moći da vidim svoje ljubimce.
Sve ostale informacije o ovom zaista velikom i značajnom festivalu možete naći na zvaničnom sajtu.
Koristan link

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.