U trendu

Rijanine muke u novogodišnjoj noći

Krvav je to posô, kad vam kažem! Svako može da te kritikuje, ucenjuje, šikanira… Moraš sam da uplaćuješ socijalno, penzijsko i zdravstveno osiguranje. Non-stop te fotografišu, u svakakvim pozama, posle to objave, a ti moraš da crveniš zbog toga što se vide gaćice, ili, ne daj bože, celulit. Daješ silne novce na ulepšavanje, razna zatezanja, operacije, na obezbećenje, krpice, nakit, ali to nema ko da primeti. Njih interesuju skandali, batine, preljube i prevare, a ne to. Strašno! I još na sve to valja dodati da nemaš slobodan dan, plaćeno bolovanje niti godišnji odmor. A radiš za svaku Novu godinu, umesto da budeš s porodicom i voljenima… Za nekih tričavih pola miliona dolara. Užas! I onda, kao šlag na tortu, dobiješ takav ultimatum. E, to može biti kap koja će preliti čašu. Zaista.
Evo o čemu se radi. Dok ovaj članak dođe na red za objavljivanje, mi ćemo svi proslaviti dolazak nove godine u zdravlju i veselju, sa svojim najmilijima. A gde će biti popularna lepotica s Barbadosa, prelepa Rijana? Daleko od svog doma, čak u Abu Dabiju. Ona će oržati novogodišnji koncert u "Emirates Palace"-u, za honorar od 500.000 dolara. Mašala! Ali, nije to sve. Muke tek slede. Svi znamo kakava pravila važe u konzervativnoj i strogoj kulturi kakva je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Naime, Rijana je dobila ultimatum. Nema ništa od nastupa i honorara, ako se ne obuče propisno. Jasno nam je šta to podrazumeva. Kompletno, od glave do pete. A sirota "kišobran devojka" se taman opustila nakon muka koje su je stigle u prošlosti i nedavno se razgolićena slikala za omot singla, kao i za neke naslovnice. I sad opet mora da se oblači. Mis’im, šta reći?
"Daily Mirror" je objavio izjavu jednog bliskog Rijaninog prijatelja:
"Rijana se spremala za najprovokativniji i najekscentričniji šou koji je ikada viđen u toj zemlji. Frizura, stajling, sve je već bilo odabrano. A onda je usledio ultimatum. Organizatori su joj čak ponudili katalog sa svim mogućnostima oblačenja".
Tako 21-godišnja lepotica sada sa svojim timom užurbano sprema novi kostim koji neće otkrivati previše, kao i samu koreografiju, koja će biti prilagođena datoj situaciji. Muka, šta drugo?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.