U trendu

„Spice Girls“ ponovo na okupu!

Šetamo mi tako svetom, šetamo, pa skoknemo do Britanije da vidimo šta ima novo. A gde bismo, nego u London. Posle duge šetnje, umorni i zadihani svratimo do jednog od najekskluzivnijih restorana u tom gradu, "The Palm", da nešto prezalogajimo. Kad imamo šta da vidimo…
Na istom mestu, Melani Braun (Melanie Brown), Ema Banton (Emma Bunton), Melani Krisholm (Melanie Chisholm) i Geri Halivel (Geri Halliwell) zajedno. Večeraju. Još neko fali. Naravno, gospođa Bekam. Viktorija je trenutno zauzeta spremanjem kolekcije proleće/leto 2010. za predstojeći "New York Fashion Week". Dobro, znači opravdano je. Ali šta na jednom mestu zajedno traže bivše članice i opet bivšeg najuspešnijeg ženskog benda na svetu? Naručimo mi isto što i one i naćuljimo uši. Kad imamo šta da čujemo.
Dame i gospodo, imamo ekskluzivnu informaciju za vas. Najpoznatiji ženski bend, "Spice Girls", planira novo okupljanje zarad još jedne velike svetske turneje. Da bi nastavile pregovore, grupica se preselila u obližnji hotel "Mayfair", gde su uz još nekoliko koktela utanačile posao. Dakle, izvesno je da je ova grupa, doduše, još uvek nezvanično, ponovo na okupu.
Podsećamo, devojke su postale poznate s planetarnim hitom "Wannabe" sa svog prvenca "Spice" iz 1996. godine. Ovaj album prodat je u više od 23 miliona kopija i tako postao najprodavaniji u muzičkoj istoriji kada je u pitanju jedna ženska grupa. Sa svoja ukupno samo četiri albuma grupa je stigla do brojke od 66 miliona prodatih kopija. I, naravno, opet prvo mesto u malopređašnjoj kategoriji.
Devojke su se razišle 2001. da bi svaka krenula na svoju stranu. Šest godina kasnije, ponovo su se okupile i odradile veliku svetsku turneju nazvanu "Return of the Spice Girls", koja je uključivala 47 koncerata širom sveta. Bilo je najavljeno još nastupa, ali su oni kasnije otkazani zbog, kako se tada navelo, privatnih obaveza članica benda. Spekulisalo se da je pravi razlog toga slaba zainteresovanost publike, mada ta priča "ne pije vodu". Kako bi onda turneja bila proglašena za najuspešniju te godine? S ukupnom zaradom od 70 miliona dolara? I sa 23.000 karata za koncert u Londonu prodatih za svega 38 sekundi? Pitam se ja…
I tek da se zna, nama su platile večeru i poslale flašu najskupljeg šampanjca za sto. A onda sam se probudio. Ali na kraju, pouzdano tvrdimo, očekujte novo ujedinjenje grupe i još jednu veliku svetsku turneju!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.