Srušila se bina pred Madonin koncert u Marselju

Zaista ne volim da saopštavam ovakve vesti. Najradije ih zaobilazim. Ali, to ne znači da se nisu desile.
Velika nesreća dogodila se nedavno u Marselju prilikom podizanja bine za Madonin koncert, koji je trebalo da se održi u nedelju, 19. jula. Krov bine se obrušio pod teretom i pao na radnike koji su se tu zatekli. Na licu mesta poginuo je jedan, a sutradan u bolnici i drugi radnik. Još osmoro ih je povređeno, od kojih je jedan u životnoj opasnosti. U izgradnji bine na čuvenom stadionu Velodrom u Marselju bilo je angažovano oko 50 radnika i veruje se da bi tragedija bila veća da se krov srušio odmah. Sreća u nesreći je to da je konstrukcija počela prvo da se trese i da se postepeno obrušava pa se nekoliko osoba spaslo tako što je na vreme uspelo da pobegne. Zvanične vlasti su već pokrenule istragu i vrlo brzo možemo očekivati da saznamo konkretan razlog nesreće i da li će neko odgovarati zbog svega što se dogodilo.
Madonu je ova vest zatekla na turneji u Udinama i potpuno šokirala. Ona se odmah oglasila saopštenjem u kome se kaže da je duboko potresena ovim događajem i da se moli za one koji su povređeni a da duboko saoseća sa svima koji su pogođeni ovom strašnom vešću. Podrazumeva se da je ovaj koncert u Marselju otkazan.
Uz sav bol koji osećamo ne ostaje nam ništa drugo nego da gledamo unapred. Desilo se šta se desilo i tu povratka nema. Pop ikona današnjice Madona nastavlja svoju više nego uspešnu "Sticky & Sweet" turneju, u okviru koje bi trebalo da poseti i Beograd. Sama kaže da se nikada do sada nije desilo da produži već unapred isplaniranu turneju i da je veoma uzbuđena zbog toga, kao i zbog činjenice da će posetiti mesta na kojima nikada ranije nije bila. Madona će nastupiti na Ušću 24. avgusta pred ne manje od 50.000 fanova, a mi ćemo se ovim događajem svakako još baviti, i kada dođe vreme, iscrpno vas izvestiti o njemu. Do tada, oni nestrpljivi mogu pronaći najnovije vesti, kao i sve drugo što ih zanima na zvaničnom sajtu kraljice popa.
Više informacija

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.