„Trenchtown“ festival od 30. aprila do 2. maja na Paliću

Po ovakvim stvarima vidimo kako vreme brzo prolazi. Dobro se sećam, kao da je juče bilo kada smo pisali o ovom festivalu – "Predstavljamo festival Trenchtown", a već je na red došao novi. Odlete godina!
Prošle godine na festivalu "Trenchtown" publici su se predstavili, između ostalih, "Let 3", "Disciplin A Kitschme", Skaj Vikler, Marčelo, kao i gosti iz Mađarske "Korai Öröm" i "Narco Polo". Ovogodišnji, deveti po redu, festival ne zaostaje ni u čemu za prethodnim. U palićkoj šumi nadomak Subotice posetioci će u tri dana moći da uživaju u svirci na tri bine – glavna, rege bina i Terasa. Program počinje u četvrtak, 30. aprila, a završava se u subotu, 2. maja. Karte možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventim-a i u Bilet servisu po ceni od 580 dinara (dnevna) i 1.450 dinara (komplet). Napominjemo da je ove godine uveden sistem rezervacije kamp mesta. Ono je i dalje besplatno, ali će moći da ga rezervišu samo oni koji preko Eventim-a kupe komplet karata i popune kratak onlajn formular na sajtu festivala. Organizatori su ponovo spremili prevoz za sve posetioce do samog kampa, koji raspolaže kapacitetom za 500 osoba i 600 parking mesta.
Biće to lepa prilika da i malo novije generacije osete svu čar i lepotu nekadašnjih prvomajskih uranaka. Ovoga puta navodimo neka od imena učesnika po danima, a vi za sve ostale informacije možete posetiti zvaničan sajt festivala i saznati mnogo više o svemu.
U četvrtak, 30. aprila, glavne zvezde festivala biće "Kanda, Kodža i Nebojša", možda i napoznatiji reper u regionu – Edo Maajka, kao i gosti iz Mađarske, hip-hop sastav "Belga". U petak, 1. maja, "Trenchtown" predstavlja beogradski bend "Petrol", zatim najveće svetske zvezde iz regiona, grupu "Laibach", i na kraju momke koji su izuzetno aktivni i aktuelni u poslednje vreme, grupu "S.A.R.S.". Poslednjeg dana, u subotu, 2. maja, videćemo lokalni bend "Pionir 10", potom Darka Rundeka i na kraju devojke u usponu, koje sebe zovu "Sajsi". Ovo je, naravno, program na glavnoj bini, ali ne treba zanemariti ni ostale.
Rege bina ugostiće u ova tri dana imena kao što su "Concuering Lion Band", "Ital Vision", "King Original", "Zagastic", "UNAffected", "JahMessenJah", "Zion Crew", "The Socks", "Wadada", "Show Me Selecta" i drugi. Ljubitelji elektronskog zvuka moći će da uživaju na Terasi uz brojne poznate domaće i strane di džejeve.
S obzirom na to da je prošle godine broj posetilaca udvostručen i da je kroz festival prošlo više od 7.000 ljudi, nema sumnje da će ove godine biti još posećeniji i da će kamp biti pretesan da primi sve zainteresovane. Stoga, svi vi koji još niste smislili gde ćete za praznike, pravac Palić, nećete pogrešiti. Dobar provod je zagarantovan. Živeo 1. maj!
Koristan link

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.