U trendu

Uskoro album najvećih hitova Robija Vilijamsa

Danas imamo dve sjajne vesti koje se tiču popularnog engleskog pevača Robija Vilijamsa (Robbie Williams), pa prosto ne znamo kojom da počnemo i šta je zapravo važnije za njegove obožavaoce. Obe vesti na neki način oživljavaju prošlost, jedna dalju, druga nešto skoriju. Da bismo bili što detaljniji, podelićemo ovu priču na dva dela. Ajmo polako…
Dolazimo ponovo do tog famoznog septembra koji su mnoge zvezda odabrale za objavljivanje svojih albuma. Tako je i s Robijem. Naime, i on će upravo tada objaviti svoju novu zbirku najvećih hitova pod nazivom "In and Out of Consciousness: The Greatest Hits 1990-2010". Na ovaj način Vilijams će obeležiti dvadeset godina na sceni, kao i petnaest godina uspešne solo karijere. Ovo je inače druga kompilacija najvećih hitova ovog pevača, nakon albuma "Greatest Hits" iz 2004. S obzirom na to da se dosta toga vrednog nakupilo za ove dve decenije, ovo izdanje na dva CD-a obuhvata čak 39 pesama. Na njemu se nalaze pesme sa osam Robijevih solo albuma, a to su: "Reality Killed The Video Star" (2009), "Rudebox" (2006), "Intensive Care" (2005), "Escapology" (2002), "Swing When You’re Winning" (2001), "Sing When You’re Winning" (2000), "I’ve Been Expecting You" (1998) i "Life Thru A Lens" (1997). Nije zaboravljena na zlatna era benda "Take That", na to vreme nas podseća veliki hit "Everything Changes".
Lično moji favoriti na albumu su fenomenalni dueti s Nikol Kidman (Nicole Kidman), "Somethin’ Stupid", kao i sa ženom lavicom Kajli Minog (Kylie Minogue), "Kids". Sve u svemu, bez svake sumnje vredan materijal za sve poštovaoce Robijevog rada. Među numerama se nalazi i jedna nova, u pitanju je pesma "Shame" s bivšim (ali i budućim) saborcem iz grupe "Take That" Gerijem Barlouom (Gary Barlow). Za ovu numeru je i snimljen spot u kome dva pevača parodiraju film "Planina Broukbek". Njih dvojica prvi put sarađuju nakon celih petnaest godina, što je zapravo i uvod u narednu vest. Međutim, to ćete saznati u sledećem članku. Ako nemate toliko strpljenja da sačekate do sutra, vi onda lepo posetite zvaničan sajt ovog vrsnog muzičara i saznajte odmah sve novosti.
Koristan link

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.