U trendu

Uskoro novi album Karlosa Santane

Današnja tema je legendarni gitarista Karlos Santana (Carlos Augusto Alves Santana). Pre svega čestitke i najlepše želje. Naime, 20. jula Santana je napunio 63 godine. Želimo mu puno zdravlja i da nas još mnogo godina uveseljava svojim izvanrednim hitovima. Kad smo već kod novih pesama, i tu ima novosti. Ovaj veliki muzičar objaviće u septembru novi album pod nazivom "Guitar Heaven". U pitanju su zapravo obrade klasika koje su izvodili Bitlsi, Stonsi, Cepelini i "AC/DC". Na ostvarenju se nalazi trinaest pesama a gostuju i mnogi poznati pevači, poput Džoa Kokera (Joe Cocker), Krisa Kornela (Chris Cornell), Čestera Beningtona (Chester Bennington), zatim pevača benda "Stone Temple Pilots", Skota Vejlanda (Scott Weiland), a tu su i zanimljive kombinacije s reperom Nazom i saradnikom odranije Robom Tomasom (Rob Thomas), kao i mnogim drugima. U svakom slučaju, vredan materijal za sve poštovaoce Santanine muzike, koji će se u prodavnicama naći 21. septembra.
Ali nisu to sve novosti koje se tiču ove legende. Santana je takođe ponovo srećno zaljubljen. Posle razvoda 2007, nakon 34-godišnjeg braka sa Deborom, on je konačno našao srodnu dušu i rešio da nastavi dalje. Inače, ovaj sada već bivši par ima troje dece, a razlog za razvod bio je toliko puta pominjan – "nepremostive razlike". Naime, Santana će, sad je već sigurno, uskoro ponovo zaploviti u bračne vode. Krajnje je zanimljiv način na koji je želeo to da obelodani. On je nedavno ni manje ni više nego za vreme koncerta u Čikagu rešio da zaprosi svoju izabranicu, bubnjarku benda – Sindi Blekmen (Cindy Blackman), i to neposredno posle njene fenomenalne solo deonice. Na opšte oduševljenje svih prisutnih, Sindi je prihvatila ponudu, što je izazvalo delirijum u publici. Sjajno i originalno.
I eto još jedne crtice u biografiji ovog svestranog umetnika. Nakon nebrojano mnogo hitova i više od pedeset što solo albuma, što albuma u saradnji s nekim, uskoro će uslediti i novo izdanje. Ono što je možda još važnije, desetostruki dobitnik Gremija i petnaesti gitarista svih vremena po magazinu "Rolling Stone" najzad je ponovo zaljubljen. Nek je sa srećom!
Koristan link

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar