Na vrhuncu popularnosti odlučili da se – povuku!

Ove zvezde odlučile su da se povuku iz ‘šoubiznisa’, vrate se u normalu i posvete porodici.

Elizabeta Harli

Pre 15 godina, Elizabet (51) je objavila da prestaje sa glumom kako bi odgajala sina Damijana. Liz se proslavila kao model, a nakon toga je, između ostalog, zaigrala u filmovima o Ostinu Pauersu. Prethodnih godina retko se pojavila u televizijskim serijama, a bavi se dobrotvornim radom.

Šon Koneri

Koneri (86) je bio relativno nepoznat sve dok nije počeo da glumi agenta Džejmsa Bonda. Nakon što je odigrao oko devedeset uloga, legendarni glumac je 2003. godine snimio film ‘The League of Extraordinary Gentlemen’ i objavio da je njegovoj karijeri došao kraj.

Keri Grant

Jedan od najuspešnijih glumaca Holivuda, Keri Grant svoju karijeru je gradio od ranih 30-ih. Kad je 1965. godine oženio Dajan Kenon, odlučio je da se posveti porodici. Samo godinu kasnije rođena je njegova kćerka Dženifer.

Meg Rajan

Meg Rajan (55) bila je jedna od traženijih glumica 80-ih i 90-ih, ali kada se razvela od supruga Denisa Kvejda 2001. godine, prestala je da se toliko često pojavljuje na filmskom platnu. Glumica je imala nekoliko manjih uloga, a o njenom privatnom životu više se ne zna toliko mnogo.

Greta Garbo

Lepa Šveđanka na sceni se pojavila tokom 20-ih i 30-ih godina prošlog veka. Greta je tri puta bila nominovana za Oskara, a 1941. objavila je da odlazi u penziju. Tada joj je bilo 36, a devet godina kasnije Akademija je nagradila za njene nastupe na filmskom platnu.

Aksl Rouz

Nakon što se rok bend Guns N’ Roses raspao kasnih 90-ih, frontmen benda Aksl Rouz (55) nije se više pojavljivao u javnosti. Tek 2008. godine Gunsi su objavili ‘Chinese Democracy’ pa su krenuli na turneju.

Fredi Princ Džunior

Zvezda tinejdžerskih filmova Fredi Princ objavio je kako uzima pauzu od snimanja jer mu je postalo prenaporno. Nakon toga, Fredi (40) pozajmljivao glas u crtanim filmovima i video igrama, a sada se bavi kulinarstvom.

Sid Baret

Legendarni član benda Pink Floyd, Sid Baret morao je da odustane od muzike zbog psihičkih problema. Prestao je da se pojavljuje u javnosti u kasnim 70-ima, a to je trajalo sve do njegove smrti 2006. godine.

Lorin Hil

Nakon što je snimila veoma uspešan album ‘The Miseducation od Lauryn Hill’ 1998. godine, Lorin (41) nije snimila ni jednu pesmu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.