U trendu

Nemilosrdna lepotica: Ovako Adriana Lima ostavlja svoje momke

Njenom bivšem dečku je slomljeno srce. Brazilka Adriana Lima jedna je od najlepših žena na svetu, a nakon razvoda od košarkaša Marka Jarića, 2014. godine, Adriana se zabavljala sa nekoliko muškaraca.

Par se upoznao 2007. godine, a par meseci kasnije, košarkaš je zaprosrio lepoticu. Venčanje je usledilo 2009. godine, a par zajedno ima dve kćerkice, Valentinu i Sijenu.

2014. godine potvrđeno je kako je par odlučio da se rastane, ali sve do danas, nekoliko se puta nagađalo kako su svojoj ljubavi odlučili da pruže još jednu šansu. Istovremeno, Adriana se povezivala sa raznim muškarcima.

Tako se šuškalo da je njen novi izabranik sin legendarnog glumca Klinta Istvuda, Skot, ali i voditelj Rajan Sikrest. U međuvremenu, crnokosa Brazilka zabavljala se sa tri muškarca: Džulijanom Edelmanom, igračem američkog fudbala, Meta Harvija, igrača bejzbola i Džoija Tomasa.

A upravo je Džulijana i Meta zanosna lepotica uvukla u ljubavni trougao. Pojednostavljeno: Adriana se prvo zabavljala sa Džulijanom pa ga je ostavila i započela vezu sa Metom, pa je Meta ostavila zbog Džulijana.

Umesto da to kaže Metu, samo je pustila da njene i Džulijanove slike, kako zajedno napuštaju jednu zabavu, obiđu svet. To nikako nije bilo prijateljsko druženje, jer postoje svedoci da je par to veče izmenjivao nežnosti, a viđeni su i kako ulaze u istu limuzinu.

Da stvar bude još gora, Met je zbog cele drame propustio utakmicu svog tima, zbog čega je zaradio i suspenziju, a Adriana je isto veče samo prestala da ga prati na Instagramu. Uz to, nekoliko dana kasnije, našao se u istom noćnom klubu gde i njegova bivša i njen dečko, pa se i napio, prenose mediji.

1 komentar
  1. goran manic

    Prava Srpkinja!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike