Novi filmovi Stene i Forda među gledanijim

Na četvrtom mestu liste najgledanijih filmova u Americi našao se film "Tooth Fairy". Ovu komediju (iz osamdesetih, usuđujemo se reći) režirao je Majkl Lembek (Michael Lembeck). Glavne uloge poverene su Dvejnu – Steni Džonsonu (Dwayne ‘The Rock’ Johnson) i Ešli Džad (Ashley Judd). Pored njih, tu je i stara garda dobrih porodičnih komedija: Bili Kristal (Billy Crystal) i Džuli Endruz (Julie Andrews).
"Tooth Fairy" (Zubić vila) je mitsko biće – vila koja daruje dete za svaki izvađeni mlečni zub. Ipak, u ovom filmu Stena, iliti, Dvejn Džonson igra sasvim drugačiju Zubić vilu. On tumači lik Dereka Tompsona, profesionalnog igrača hokeja, kome je taj nadimak dat zbog "umeća" da izbija zube drugim igračima. Pošto je šestogodišnjoj devojčici, inače ćerki svoje devojke, jednom prilikom rekao da Zubić vile ne postoje, Tompson je osuđen od Departmana za iskorenjivanje nevernika na težak i mukotrpan posao – on zaista postaje Zubić vila – sa haljinicom i krilcima.
Na osmom mestu američke top-liste našao se novi film Harisona Forda (Harrison Ford) – "Extraordinary Measures". U ovom filmu Toma Vona (Tom Vaughan) pored Forda uloge tumače i Brendan Frejžer (Brendan Fraser) i Keri Rasel (Keri Russell). Scenario je napisao Robert Nelson Džejkobs (Robert Nelson Jacobs), koji je svoj rad bazirao na knjizi Gite Anand (Geeta Anand) "Lek" ("The Cure").
Ova drama fokusirana je na Džona i Ajlin Krouli, koje tumače Frejžer i Raselova. Oni pokušavaju da stupe u kontakt s doktorom Robertom Stounhilom u nadi da će on uspeti da pronađe lek za retku genetsku bolest njihove dece.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.