U trendu

Zvezda „Briljantina“ u teškom stanju: Rak mi se vratio

Zezda „Briljantina“ Olivija Njutn – Džon rekla je da joj se rak dojke vratio i proširio na leđa. Njutn – Džon (68) koja od 1992., kada joj je prvi put otkriven karcinom, promoviše zdrav život i pomaže medicinska istraživanja, ide na zračenja i veruje da će se pred kraj godine vratiti nastupima, rekao je njen agent u saopštenju.

„Nakon savetovanja sa lekarima, terapeutima za prirodno lečenje i medicinskim timom u mom centru za istraživanje i lečenje raka Olivija Njutn – Džon u Melburnu u Australiji, odlučila sam o načinu lečenja“, rekla je Olivija.

U saopštenju se navodi da pevačica odlaže turneju planiranu u junu u Sjedinjenim Državama i u Kanadi.

„Bolovi u leđima zbog kojih je odložila prvi deo koncertne turneje povezani su sa rakom dojke koji se proširio na leđa“, navodi se u saopptenju objavljenom u utorak.

Njutn – Džon, koja je rođena u Velikoj Britaniji a odrasla u Australiji, počela je karijeru pop hitovima „If Not for You“ i „I Honestly Love You“. Svetsku slavu stekla je 1978. filmom „Briljantin“ u kom je nastupila sa Džonom Travoltom.

Nakon dijagnoze raka pre 25 godina osnovala je organizaciju za istraživanje i lečenje raka i organizuje kampanje protiv zlostavljanja životinja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar