najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Bijonse i Biber vode u nominacijama za MTV nagrade

Američka pevačica Bijons i Kanadjanin Džastin Biber vode u nominacijama za ovogodišnju dodelu Em-Ti-Vijevih (MTV) Evropskih muzičkih nagrada, sa po pet nominacija, saopšteno je danas iz ovog muzičkog kanala.

Biber je nominovan za najbolju pesmu sa numerom „Sorry“ a Bijonsi u kategoriji za najbolji video za klipom „Formation“. Biber je takodje nominovan za najbolji pop nastup, a Bijonse za najbolji nastup uživo.

Oboje su nominovani u kategoriji za najviše obožavatelja i svaki će se takmičiti za najboljeg muškog, odnosno ženskog izvodjača. Biberovi konkurenti u toj kategoriji su Kalvin Haris, Drejk, Šon Mendes i Vikend, a Bijonse će se suprotstaviti Lejdi Gaga, Rijani i Adel.

Adel i Koldplej imaju po četiri nominacije. Po četiri nominacije imaju i danski pop bend Lukas Graham i kanadski pevač Šon Mendes.

Bijonse je već osvojila glavnu nagradu na dodeli MTV američkih video muzičkih nagrada u avgustu za pesmu „Formation“ sa najnovijeg albuma, za video koji govori o policijskom nasilju nad Afro-amerikancima.

Ovogodišnja ceremonija dodela MTV Evropskih muzičkih nagrada biće održana 6. novembra u Roterdamu.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike