Bon Džovi iznenadio obožavateljku koja je u bolnici (foto)

Kerol Cesario doživela je iznenađenje kada je otišla na ručak sa porodicom, a tom prilikom im se pridružio njen omiljeni pevač Bon Džovi.

Naime, njena ćerka Rouzi Skripkunis, omogućila joj je ispunjenje želje, tako što je na društvene mreže postavila sliku svoje majke koja se bori sa rakom i zamolila sve da podele post kako bi on došao do muzičara.

„Ovo je moja mama Kerol. Osoba koja najviše voli i brine za druge. Boluje od raka pluća. Poznata je kao mama mnogima, jer je brinula o velikom broju dece, pored svoje četvoro. Uvek je želela da imamo ono što želimo i što nam je potrebno“, napisala je Rouzi.

„Sada mi moramo da učinimo isto za nju. Njen san je da upozna Bon Džovija. Još od ’80-ih je zaljubljena u njega. Sećam se da sam kao mala igrala sa njom po kući uz njegovu muziku. Zaslužila je da se njen san ostvari“, dodala je ona.

Post je ubrzo postao viralan i došao je do muzičara, koji se sa porodicom dogovorio da im se pridruži na ručku.

On je sa njima proveo više od sat vremena, a tom prilikom je odsvirao nekoliko pesama sa albuma koji će uskoro biti objavljen, fotografisao se sa Kerol i potpisao se na njenu gitaru, preneli su mediji.

Jedan komentar

  • Djoka

    Eh i moj san je da upoznam Kejt Pery. I ja sam zaljubljen u nju od “malena”. Tačnije prvog pogleda….

Ostavite komentar