Bon Džovi iznenadio obožavateljku koja je u bolnici (foto)

Kerol Cesario doživela je iznenađenje kada je otišla na ručak sa porodicom, a tom prilikom im se pridružio njen omiljeni pevač Bon Džovi.

Foto: Beta

Foto: Beta

Naime, njena ćerka Rouzi Skripkunis, omogućila joj je ispunjenje želje, tako što je na društvene mreže postavila sliku svoje majke koja se bori sa rakom i zamolila sve da podele post kako bi on došao do muzičara.

„Ovo je moja mama Kerol. Osoba koja najviše voli i brine za druge. Boluje od raka pluća. Poznata je kao mama mnogima, jer je brinula o velikom broju dece, pored svoje četvoro. Uvek je želela da imamo ono što želimo i što nam je potrebno“, napisala je Rouzi.

„Sada mi moramo da učinimo isto za nju. Njen san je da upozna Bon Džovija. Još od ’80-ih je zaljubljena u njega. Sećam se da sam kao mala igrala sa njom po kući uz njegovu muziku. Zaslužila je da se njen san ostvari“, dodala je ona.

Post je ubrzo postao viralan i došao je do muzičara, koji se sa porodicom dogovorio da im se pridruži na ručku.

On je sa njima proveo više od sat vremena, a tom prilikom je odsvirao nekoliko pesama sa albuma koji će uskoro biti objavljen, fotografisao se sa Kerol i potpisao se na njenu gitaru, preneli su mediji.

Pogledajte komentare (1)

Jedan komentar

  • Djoka

    Eh i moj san je da upoznam Kejt Pery. I ja sam zaljubljen u nju od „malena“. Tačnije prvog pogleda….

Ostavite komentar