najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Bred Pit: Želim na poligraf, nisam varao Anđelinu

Medijska bura oko razvoda Anđeline Džoli i Breda Pita se ne smiruje, a iako se slavni par nakon službenih izjava više nije oglasio u javnosti, svi neslužbeni izvori tabloida slažu se u jednom – Bred još uvek voli Anđelinu i ne želi da odustane od njihovog braka.

“Nisam varao Anđelinu, neka me spoje na poligraf da joj to dokažem”, navodno je glumac rekao bliskim prijateljima, prenose britanski mediji. Pit je, osim poligrafa, nazvao i Anđelininog oca Džona Vojta kako bi ga zamolio da urazumi kćerku, ali se čini da Džoli ne planira da popusti.

“Endži mrzi svu tu žensku pažnju oko Breda. Užasno je nesigurna, iako je jedna od najlepših žena sveta. Ponudio joj je i da ga testira poligrafom, ali je ona to odbila”, rekao je izvor blizak paru, objašnjavajući da je Anđelinina ljubomora, a ne Bredov sukob sa decom uzrok razvodu.

Nakon što je otkriven snimal nadzorne kamere iz vazdušne luke u kojoj su se Bred i Medoks sukobili, FBI i socijalne službe navodno planiraju da obustave daljnju istragu porodice Džoli-Pit, budući da video pokazuje samo svađu a ne i fizički obračun oca i sina.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike