Deset najlošije obučenih na dodeli Oskara

Evo sada liste najlošije obučenih na ovogodišnjoj dodeli nagrade Oskar.
Da li je neko za suši? Francuska zvezda Marion Kotijar nosila je neobičnu riboliku haljinu Žan-Pola Gotjea i izgledala apsolutno očajno.
Crveno je možda bilo boja te večeri, ali tu boju ne ume svako da nosi. To dokazuje i Mili Kirus u Valentinovoj haljini sa svetlim karminom. Izgledala je suviše stilizovano za svojih 15 godina.
Pratilja Džordža Klunija, Sara Larson, razočarala je sve prisutne u svojoj pastelnoj Valentinovoj haljini bez bretela, koja je više podsećala na bakine stare zavese. Sva sreća da nije preterivala s dodacima, jer je pod svojom rukom već imala najbolji dodatak. Naravno da mislimo na Džordža.
Jedan savet za Hilari Svonk: Versaće jednostavno nije njen prijatelj. Cveće, prozračni materijali, prevlake materijala, ukrštanje i ostalo – takva haljina zasenjuje njenu majušnu figuru umesto da je učini lepšom.
Obično nosilac šika na crvenom tepihu, Helen Miren, nosila je ovog puta haljinu s naramenicama ukrašenim Svarovski kristalima. Bez tih naramenica kraljica bi mogla ponovo da zavlada.
Svetao ten Nikol Kidman i crna haljina nikako ne idu zajedno. Mnogi joj zameraju i što više ne pokaže svoj trudnički stomak. Haljina koju je nosila bila je suviše obična i dosadna.
Diablo Kodi nije nosila cipele od milion dolara i za ovu priliku mogla je da obuče neku bolju haljinu od one s leopardovim desenom. Bez obzira na sve, ona je ipak osvojila Oskara.
Dženifer Hadson u svojoj beloj haljini izgledala je kao da je imala zmiju obmotanu oko gornjeg dela. U svakom slučaju, izgledala je bolje nego na prošlogodišnjoj dodeli Oskara, kada je obukla bolero jaknu.
Fej Danavej se takođe našla na ovoj listi. Ipak previše zlata na jednoj ženi.
I definitivni pobednik, koji zaslužuje titulu najlošije obučene ženske zvezde 2008. godine je Tilda Svinton. Svako ko ju je video ostao je zatečen haljinom s jednim rukavom, koja je više podsećala na džak. Jedino objašnjenje za ovakav izgled je da je Tilda pokušala da kopira Dejvida Bouvija iz „Čovek koji je pao na Zemlju“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.