U trendu

Jeziva sudbina: Nevesta poginula u venčanici na putu do crkve (uznemirujući video)

Udirli Damaskeno i 300 zvanica su u decembru prošle godine čekali nevestu koja je trebala da dođe na venčanje u predgrađu Sao Paula. Srušio se helikopter i Rosemere Nascimento da Silva je poginula, prenose mediji u regionu.

Rosemere Nascimento da Silva (32) htela je iznenaditi svojeg budućeg supruga i na venčanje dođe helikopterom, ali se on srušio i nevesta je poginula.

Damaskeno je nastavio da čeka pred oltarom, nesvestan da mu je verenica poginula. Sada je objavljen snimak iz helikoptera koja je deo istrage, a mogla bi da u kaže na greške koje je pilot napravio pri kraju leta. Na kraju snimka čuju se krici, snimak  počinje da se trese i vidi se pad helikoptera. Istraga nesreće i dalje traje, a moguće je da je helikopter udario u drvo zbog kiše, magle i oblaka odnosno loše vidljivosti.

Karlos Eduardo Batista, organizator venčanja, rekao je kako je Rosemere sanjala o tome da na venčanje dođe helikopterom. Htela je da iznenadi verenika.

Nakon što helikopter nije sleteo na fudbalsko igralište kako je bilo planirano, Batista je obavio poziv i saznao je da je helikopter krenuo na vreme. Kasnije su ga obavestili da se helikopter srušio. Mladoženju je o nesreći obavestio sveštenik dok je stajao pred oltarom. Doživeo je veliki šok.

Od 300 gostiju samo šest ih je znalo da Rosemere želi iznenaditi verenika. Put je trebao da traje samo 15 minuta. Helikopter se srušio u šumu u blizini puta, a unesrećenima nažalost nije bilo spasa. Helikopter je imao dozvolu za letenje do 1. februara  2017. godine i u njemu je smelo da se vozi troje ljudi i pilot, piše Daily Mail.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike