U trendu

Kada lovac postane plen: Lovio antilope i bizone, pojeo ga krokodil

Poznatog južnoafričkog lovca Skota van Zila verovatno su pojeli krokodili dok je lovio u Zimbabveu. Na to ukazuju posmrtni ostaci nađeni u dve životinje.

On je, u pratnji čopora pasa i lokalnog tragača, otišao u lov iz kojeg se nikada nije vratio.

Spasilačke ekipe kasnije su primetile njegove tragove koji vode do obale reke, a u blizini se nalazio i njegov ranac.

Saki Luvrens, član jednog od timova za pretragu, rekao je da policija sumnja da su dva nilska krokodila pojela van Zila.

– Našli smo u njima ono što bi mogli da budu ljudski ostaci. Forenzičari trenutno testiraju da li ostaci pripadaju lovcu – rekao je Luvrens u izjavi za Independent.

Na sajtu SS Pro safari, koji je u vlasništvu van Zila, navodi se da je kompanija „sprovela brojne safarije“ u Južnoj Africi. Takođe firma je organizovala ture širom Afrike u kojima se zainteresovanim nudi lov na slonove, bizone, nilske konje, lavove, leoparde i antilope.

2 komentara
  1. Sunci

    Treba zabraniti lov i kraj price..prirodi lovci netrebaju..divljac i sve ostale zivotinje prezivljavaju od proljeca do proljeca..prirodna selekcija..covjek je previse usao u prirodno staniste u losoj namjeri kao vladar prirode a naposljetku izadje kao izgubljen i porobljen silom prirode..zapravo lovci su izgubljene duse..

  2. Nina

    Karma je cudo….. i ako se desilo !

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike