“Ne nazivam nikoga lažovom, ali Dep nikada nije bio nasilan”

Glumica Vinona Rajder i Džoni Dep raskinuli su veridbu 1993, nakon četiri godine veze, a sada 23 godine kasnije, ona se uključila u njegovu odbranu od optužbi da je psihički i fizički zlostavljao svoju suprugu Amber Herd.

„Mogu da govorim samo ono što sam iskusila, a moje iskustvo je potpuno drugačije od onoga što se govori u medijima. Nikada nije bio grub prema meni. Nikada nije bio nasilan. Uvek sam ga znala kao osobu koja je dobra, brižljiva i zaštitnički nastrojena prema ljudima do kojih mu je stalo“, ispričala je za američke medije Rajder.

„Nisam bila tamo. Ne znam šta se desilo. Ne nazivam nikoga lažovom“, ipak je dodala Rajder, kada su je upitali za mišljenje o optužbama Depove, još uvek supruge.

„Naša veza je završena odavno, ali je trajala četiri godine i meni je bila veoma bitna. Zamisli da neko koga si ti upoznao sa 17 godina, kao ja njega, bude optužen za tako nešto. Šokiran si. Nikada ga ranije nisam videla kao nasilnika“, odgovorila je novinaru glumica.

Ona je podsetila i da su u odbranu Depa stale i njegova bivša, dugogodišnja supruga sa kojom ima dvoje dece Vanesa Paradis i Lori En Alison, njegova prva supruga sa kojom je bio kratko tokom ’80-ih.

Rajder i Dep verili su se pet meseci nakon upoznavanja, a glumac je na svom ramenu istetovirao „Vinona zauvek“, što je nakon raskida prepravio u „Vino zauvek“.

Ostavite komentar