Postavljen rekord u tetoviranju

Oliver Pek verovatno u svojim snovima vidi broj 13.
Od četvrtka u ponoć do petka u ponoć Pek je izradio 415 tetovaža, nanoseći "nesrećni" broj 13 na ruke, noge, članke, leđa, butine i druge delove tela.
Naime, Pek je želeo da uđe u Ginisovu knjigu rekorda tako što će izraditi najveći broj tetovaža u roku od 24 časa. Postizanju rekorda prisustvovao je sudija za Ginisove rekorde, Deni Griton Junior, tvrdi se u izveštaju lista "Dallas Morning News".
Bivši nosilac rekorda bila je Katarina fon Drahenberg, poznata i pod nadimkom Ket fon D. Ona je zvezda rijaliti TV šoua "LA Ink", koji se prikazuje na televizijskoj stanici TLC.
U radnji za tetovaže u Brestovoj ulici u Dalasu već nekoliko godina održava se tetoviranje u čast petka 13. Ove godine, u pitanju je bio 24-časovni maraton u tetoviranju.
"To je pravi nalet adrenalina", izjavio je Pek, 36-godišnji vlasnik radnje.
Neki od njovih klijenata su vatrogasci, policajci, barmeni, inspektori za vozila, bolničari i hirurzi. U vreme kada je maraton počeo, reka kupaca i znatiželjnika slila se u Brestovu ulicu. Evo i nekoliko zadovoljnih mušterija.
Sara Huper, stara 24 godine, toliko je opsednuta brojem 13 da je uradila već sedmu tetovažu s njim, ovoga puta u gornjem delu leve butine. Ona kaže da je prava stvar istetovirati broj 13 baš na petak 13.
Tod Smit uradio je svoju prvu tetovažu, iako njegova žena i deca nisu ni bili svesni njegovih planova. Pošto ima 34 godine i troje dece, možda je ovo tetoviranje znak krize srednjeg doba.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike