najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Predstojeći koncerti na Beer Gardenu

U okviru Beer Gardena koji se održava na Adi Ciganliji večeras će nastupiti “Dža ili Bu” i Nikola Vranković, petak je rezervisan za popularne repere iz Splita, grupu “Đečaci”, a subota za indie rock sastav “The Somethings” i popularni “Plejboj”.

“Đečaci” sebe karakterišu kao “nikom slični i najjači” i najavljuju da će na Beer Gardenu izvesti pesme sa sva tri dosadašnja albuma, uključujući i poslednji ”Firma” koji je izašao pre dva meseca.

“Sviramo sve pesme sa prvog i drugog albuma koje ljudi vole, kao i sve singlove koje smo poslednjih godina snimili, naravno u novim aranžmanima. Tako da će to biti vremeplov u budućnost”, poručuju članovi grupe “Plejboj”.

Sastav “The Somethings” kaže da će svirati sve pesme sa prvog i drugog albuma, kao i sve singlove koje su poslednjih godina snimili u novim aranžmanima.

Organizatori Beer Gardena za nedelju su najavili koncert grupe Couple Up&Bege Fank.

Prvi Beer Garden traje do 12. avgusta i do tada uz bogati koncertni program, posetioci Ade mogu da uživaju i u preko 150 vrsta piva iz 40 zemalja. Manifestaciju svakog dana poseti više od 3.000 ljudi, a vikendom je taj broj znatno veći, navode organizatori.

Pročitajte još i:

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike