Predstojeći koncerti na Beer Gardenu

U okviru Beer Gardena koji se održava na Adi Ciganliji večeras će nastupiti „Dža ili Bu“ i Nikola Vranković, petak je rezervisan za popularne repere iz Splita, grupu „Đečaci“, a subota za indie rock sastav „The Somethings“ i popularni „Plejboj“.

Foto: STVIOD/Pixabay.com

Foto: STVIOD/Pixabay.com

„Đečaci“ sebe karakterišu kao „nikom slični i najjači“ i najavljuju da će na Beer Gardenu izvesti pesme sa sva tri dosadašnja albuma, uključujući i poslednji “Firma“ koji je izašao pre dva meseca.

„Sviramo sve pesme sa prvog i drugog albuma koje ljudi vole, kao i sve singlove koje smo poslednjih godina snimili, naravno u novim aranžmanima. Tako da će to biti vremeplov u budućnost“, poručuju članovi grupe „Plejboj“.

Sastav „The Somethings“ kaže da će svirati sve pesme sa prvog i drugog albuma, kao i sve singlove koje su poslednjih godina snimili u novim aranžmanima.

Organizatori Beer Gardena za nedelju su najavili koncert grupe Couple Up&Bege Fank.

Prvi Beer Garden traje do 12. avgusta i do tada uz bogati koncertni program, posetioci Ade mogu da uživaju i u preko 150 vrsta piva iz 40 zemalja. Manifestaciju svakog dana poseti više od 3.000 ljudi, a vikendom je taj broj znatno veći, navode organizatori.

Pročitajte još i:

Ostavite komentar

Ostavite komentar